Ramos rekao zbogom reprezentaciji

Ramos rekao zbogom reprezentaciji

Iskusni španski defanzivac Serhio Ramos i definitivno više neće igrati za reprezentaciju.

Fudbaler sa najviše nastupa u dresu „furije“, oglasio se na društvenim mrežama.

„Došao je čas da kažem zbog igranju za nacionalni tim, u našem crvenom dresu. Ovog jutra sam dobio poziv selektora koji mi je rekao da ne računa i da neće računati na mene, bez obzira na nivo igre koji budem prikazivao u nastavku svoje karijere“, napisao je Ramos.

Fudbaler PSŽ-a, koji je za reprezentaciju debitovao još 2005. godine, upisao je 180 nastupa i bio dio tima koji je osvojio Evropsko prvenstvo 2008. i 2012. godine, kao i ekipe koja je osvojila Mundijal 2010. u Јužnoj Africi.

Nije ga bilo na posljednja dva velika turnira, a u nastavku poruke kaže:

„Sa velikim žaljenjem kažem da je ovo kraj putovanja za koje sam se nadao da će biti duže, a koje se završava sa ukusom gorčine u ustima, poslije svih visina koje smo dosegli u ovom crvenom dresu. Mislim da je takva karijera zaslužila da bude okončana ličnom odlukom ili time što moje igre nisu na nivou nacionalnog tima, a ne zbog godina ili drugih razloga koje nisam ni čuo, ali sam ih osjetio. Јer biti mlad ili malo stariji nije vrlina ili mana, to je samo privremena stvar koja nema veze sa igrama i sposobnostima. Gledam i zavidim Mesiju, Modriću, Pepepu, suština, tradicija, vrijednosti, liderstvo i pravda u fudbalu. Nažalost, toga neće biti za mene, jer fudbal nije uvijek fer i fudbal nije uvijek samo fudbal. Zato svu ovu tugu želim da podijelim sa vama, ali visoko podignute glave i zahvalan za vašu podršku svih ovih godina. Nosim sa sobom velike uspomene, titule za koje smo se borili i koje smo slavili zajedno i s neizmernim ponosom što sam bio španski igrač sa najviše nastupa. Ovaj grb, majica, navijanje, sve me je učinilo neizmjerno srećnim. Nastaviću da bodrim svoju zemlju iz kuće sa uzbuđenjem nekog prvilegovanog, ko je bio ponosan da predstavlja zemlju 180 puta. Od srca hvala svima koji su oduvijek vjerovali u mene“, zaključio je Ramos.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sergio Ramos (@sergioramos)

autor:nezavisne.com

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.