Skandalozne riječi političara protiv Đokovića: “Ultradesničar, putinovac, prijatelj genocida”

Skandalozne riječi političara protiv Đokovića: “Ultradesničar, putinovac, prijatelj genocida”

Skandalozne riječi političara protiv Đokovića: “Ultradesničar, putinovac, prijatelj genocida.

Španski političar i naučnik Pablo Ečenike (44) izazvao je veliku buru u domovini skandaloznim tvitom na račun srpskog tenisera Novaka Đokovića.

Ečenike, koji je inače fizičar, sramno je izvrijeđao Đokovića.

I to bez povoda, nakon što je Nole poražen od Karlosa Alkarasa u finalu Vimbldona u pet setova.

– Alkaras je apsolutno impresivan i ono što je najbolje od svega – pobijedio je ultradesničara, putinovca, prijatelja genocida, antivaksera i teoretičara zavjere. To ovu pobjedu čini još većom – napisao je Ečenike na Tviteru.

Prvi koji je Ečenikea isprozivao poslije tog sramotnog tvita jeste Frank Kuesta.

Tamošnje poznato TV lice i trener tenisa.

– Ovaj idiot ne radi ništa osim što u svakom pojavljivanju kritikuje špansko društvo. Uništili su sve odnose između nas i sve što su naši djedovi gradili u prošlosti. Sada je ovo strašilo svoje prljave riječi unijelo i u sport, posebno u tenis. Ovako ne znaju gdje više da prosipaju svoja sr*nja, pa moraju ovde. Je**ni idioti – napisao je Kusta.

A da su riječi pomenutog španskog političara, inače ljevičara, sramotne govori i činjenica da se Novak nikada javno nije pozicionirao u korist bilo kakve političke partije, da nikada nije javno podržao predsjednika Rusije Vladimira Putina niti bilo kakav genocid. Takođe, protivio se samo vakcini protiv virusa korone, ne i ostalim uobičajenim, te je jasno rekao da nikada nije bio antivakser, piše Telegraf.

autor:http://bl-portal.com

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.