Bez golova u prvom dijelu meča Srbije i Slovenije

Bez golova u prvom dijelu meča Srbije i Slovenije

SRBIJA – SLOVENIJA.

Fudbalska reprezentacija Srbije igra drugi meč na Evropskom prvenstvu a rival je Slovenija. Tok meča možete da pratite na našem portalu.

Kraj prvog poluvremena. Za sad bez golova u duelu Srbije i Slovenije, mada su „zmajčeki“ pogodili stativu i bili opasniji.

40.min Golman Slovenije Jan Oblak je sjajno intervenisao nakon šuta Aleksandra Mitrovića. Bio je u dobroj prilici napadač Srbije nakon ubacivanja Živkovića. U sljedećem naletu  nova  šansa za „orlove“ a izblokiran je pokušaj Saše Lukića.

37.min Sreća uz Srbiju! Slovenija je izvela sjajan napad, pogodila stativu, a šutirao je Elšnik. U nastavku akcije Benjamin Šeško je poslao loptu preko gola.

31.min Srbija opasna iz prekida. Nakon kornera koji je izveo Dušan Tadić do lopte nije uspio da dođe Aleksandar Mitrović.

27.min Srbija napokon prijeti. Pokušao je Dušan Vlahović glavom ali je Oblak bio na mjestu.

Prvi žuti karton na utakmici dobio je Filip Mladenović, reprezentativac Srbije.

20.min Slovenija i dalje puno konkretnija u napadu. Opasniji su „zmajčeki“ u fazi napada gdje puno lakše dolaze do gola Predraga Rajkovića.

15.min Srbija i dalje bezopasna u napadu. Za sada je reprezentacija koju vodi Dragan Stojković bez ideje  kako da dođe do gola rivala.

4.min Prva opasnost pred golom Srbije. Čerin je šutirao nakon izgubljene lopte Lukića.  Predrag Rajković je odbranio. Odmah zatim je Mlakar bio u odličnoj situaciji ali se opet istakao golman Srbije.

Počeo meč odluke u Minhenu. Srbija ima veliku podršku s tribina. a posebne aplauze je dobio pomoćni trener reprezentacije Japanac Kacušito Kinoši.

Fudbalska reprezentacija Srbije igraće protiv Slovenije drugu utakmicu na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Susret protiv Slovenaca na Alijanc areni u Minhenu zakazan je za 15 časova i biće izuzetno važna za plasman među 16 najboljih.

autor:http://kurir.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.