Srbin “prešao igricu”: Evo ko je sve Đokoviću čestitao obaranje rekorda

Srbin “prešao igricu”: Evo ko je sve Đokoviću čestitao obaranje rekorda

Srbin “prešao igricu”

Novak Đoković započeo je 400. nedjelju na vrhu ATP liste. Da, dobro ste pročitali. Prevazišao je GOAT debate, prevazišao je sebe, i dalje će to činiti. Rasprave više nema, Novak je učvrstio mjesto u grupi najboljih sportista svih vremena. U tenisu je odavno “prešao igricu”. “Sportal” je zato pokrenuo jednu akciju – Novaku su čestitali i brojni velikani sporta i slavne ličnosti.

Novaku je uspelo da ujedini i Crvenu zvezdu i Partizan, njegova popularnost je prevazišla i klupske podele, njegovi podvizi fasciniraju mnoge.

To potvrđuju Luka Dončić, Dragan Stojković Piksi, Nemanja Nedović, Željko Samardžić, Dušan Tadić, Nikola Vučević, Srđan Timarov, Milica Pavlović, Miomir Kecmanović, Boško Ćirković Škabo, Aleksandar Atanasijević, Viktor Troicki, Milan Borjan, Milica Todorović, Aleksa Avramović, Goran Dragić, Dušan Lajović.

Novakov rekord sa 400 nedjelja na vrhu deluje još luđe kad se pogleda šta je sve Đoković propustio i kroz šta je sve prošao. Deportacija iz Australije, odsustvo sa turnira u Americi, kobna diskvalifikacija sa US Opena. Mnogo bodova je izgubio, mnogih se sam odrekao, čvrsto je bio riješen da se vrati još jači i to se obistinilo.

autor:http://bl-portal.com

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.