Šta je Piksi rekao o katastrofi „orlića“ u Engleskoj

Šta je Piksi rekao o katastrofi „orlića“ u Engleskoj

Šta je Piksi rekao o katastrofi „orlića“ u Engleskoj.

Sigurno da je bolan i previsok rezultat, ali ne želim da dajem bilo kakve komentare na to, rekao je selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković o debaklu mlade selekcije u Engleskoj (9:1).

„Želim da zadržim fokus i koncentraciju za utakmicu sa Mađarskom. Ništa više“, istakao je Stojković na konferenciji za medije u Budimpešti.

Srbija sutra u derbiju G grupe od 20. 45 sati gostuje Mađarskoj na „Puškaš areni“.

„Tim znam 99 odsto, preostaje da sačekamo i sutrašnji dan. Ono što mene raduje jeste da su momci dobro radili i jedva čekamo utakmicu“, istakao je Stojković na konferenciji za medije u Budimpešti.

Selektor je otkrio da u konkurenciji za tim zbog povrede neće biti Miloš Veljković, ali da se nada da će biti spreman za Crnu Goru.

„Mađari su nas pobedili u Beogradu, bili su bolji u prvom, mi u drugom poluvremenu i odneli su nam tri boda. Mi smo došli da pobedimo i povratimo ta tri boda. Sve u svemu, siguran sam da će biti dobra utakmica“, naglasio je Stojković.

Kapiten Dušan Tadić rekao je da se nada da će ekipa odigrati kao na nekim drugim utakmicama odluke uoči Mundijala u Kataru.

„Došli smo sa pobedimo, uvek smo inspirisani na lepim stadionima, kao što je „Puškaš arena“. Ali, moram da kažem i da su na prošlom meču na Marakani bili odlični uslovi, sjajan teren“, rekao je Tadić.

Stadion je prelijep i nosi ime legendarnog fudbalera, nadovezao se selektor Stojković.

„Njihova prednost je što će imati 65.000 gledalaca, a mi smo praktično igrali pred praznim tribinama“, poručio je Stojković i rekao da će se sutra vidjeti hoće li promijeniti formaciju.

U drugom meču grupe Bugarska dočekuje Litvaniju od 18 sati.

Mađarska i Srbija vode na tabeli sa po 10 bodova, s tim da Mađari imaju meč manje.

Sljedi Crna Gora sa osam, a Bugarska i Litvanija imaju po dva.

Srbija narednog utorka dočekuje Crnu Goru na stadionu „Rajko Mitić“ u Beogradu.

autor:http://nezavisne.com

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.