Traje agonija u Turskoj: Ni nakon 9 dana nema informacija o fudbaleru

Traje agonija u Turskoj: Ni nakon 9 dana nema informacija o fudbaleru

Fudbaler turskog Hatajaspora Kristijan Atsu još uvijek nije pronađen, ni nakon devet dana od razornog zemljotresa.

Atsu, koji je odigrao 112 mečeva za Njukasl, ali je takođe igrao za Everton i Bornmut tokom svog boravka u Engleskoj, i dalje je misterija. Prvobitno se smatralo da je živ izvučen iz ruševina, a neki mediji su pisali da je preživeo pad sa ozbiljne visine, prenosi Sportal.

Međutim, pojavile su se zabrinjavajuće vijesti kada je bliska prijateljica i agentica Nana Sečere objavila izjavu u kojoj se otkriva da oni još nisu potvrdili gdje se Kristijan nalazi. Devet dana od zemljotresa, potvrđeno je da se vijesti još čekaju.

– Još uvijek nismo locirali Kristijana. Nalazim se na mestu zemljotresa u Hataju sa Kristijanovom porodicom. Scene su nezamislive i naša srca su slomljena za sve pogođene ljude – rekao je njegov agent.

– Tokom mog boravka ovde uspjeli smo da nađemo tačnu lokaciju sobe Kristijana Atsua i pronašli smo dva para njegovih cipela. Juče smo dobili potvrdu da termalni snimci pokazuju znake do pet života. Međutim, rečeno mi je da je jedina prava potvrda o preživjelima kroz vid, miris i zvuk, i da nažalost nismo uspjeli da lociramo Kristijana.

autor:srpskainfo.com

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.