Trejd koji je uzdrmao NBA ligu: Spavao mu s majkom, a sad mu je postao saigrač

Trejd koji je uzdrmao NBA ligu: Spavao mu s majkom, a sad mu je postao saigrač

Današnji trejd koji su izveli LA Lakersi, Minnesota i Utah je uzdrmao NBA ligu, ali ne zbog odlaska Russella Westbrooka iz Los Angelesa u Utah.

Naime, Malik Beasley (26) je iz Utaha prešao u Lakerse i postao je saigrač Scottyja Pippena Juniora (22), te su njih dvojica već postala predmet ismijavanja u Sjedinjenim Američkim Državama.

Naime, Malik je 2020. godine bio u vezi sa Scottyjevom majkom Larsom Pippen (48) koja se prije toga rastavila sa legendarnim košarkašem Chicago Bullsa Scottiejem Pippenom (57).

Nije dugo trebalo nakon objave trejda da se na društvenim mrežama počnu ismijavati i Malik i Scotty.

Većinom se potencira to što je Malik spavao sa Scottyjevom majkom, što je postao nepresušan izvor „memova“.

Pojedini su otišli toliko daleko da su „konstatovali“ da su Beasley i Pippen postali prvi duo otac-sin koji će zaigrati u NBA ligi i to u istoj ekipi.
Veza između Malika i Larse je pukla nakon nekoliko mjeseci kada je saznala da je on – oženjen. Malik se poslije dugo izvinjavao svojoj supruzi koja mu je na kraju i oprostila prevaru.

No, čitava priča se tu ne završava kada je porodica Pippen u pitanju, a za sve se „pobrinula“ Larsa.

Ona je, nakon što je ostavila Malika, otišla u zagrljaj Marcusa Jordana (32) – sina legendarnog Michaela koji je godinama dijelio svlačionicu sa njenim bivšim suprugom.

Jedno je sigurno – na se internetu još dugo neće stišati bura oko ovog trejda, a u svlačionici Lakersa će biti zaista zanimljivo.

autor:klix.ba

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.