Zastrašujuća partija Bajerna: Bohum deklasiran sa 7:0

Zastrašujuća partija Bajerna: Bohum deklasiran sa 7:0

Sane, De Ligt Koman, Mane, Mane, Gamboa, Gnabri. Ovako je Bohum brojao do sedam u utakmici 3. kola njemačke Bundeslige u kojoj je ugostio nezaustavljivi Bajern. Momčad Juliana Nagelsmana potpuno je s terena izbrisala domaćine, a susret je bio gotov već na poluvremenu.

Leroj Sane zabio je prvi pogodak u 4. minuti i odmah navijestio kako će današnja utakmica izgledati. Nakon njega je u 25. minuti pogodak postigao Matijs de Ligt, a u 33. minuti zabio je Kingsli Koman. U 41. minuti novi gol zabio je Sadio Mane, ali mu ga je VAR poništio. Ipak, to nije obeshrabilo Senegalca pa je samo minutu kasnije opet zabio, ovoga puta čist pogodak.

Nakon povratka s poluvremena Bajern je nastavio u žestoko ritmu pa je već u 60. minuti ponovno došao do gola, svoj drugi na susretu zabio je Sadio Mane s bijele tačke. Devet minuta kasnije autogolom se na muku Bohuma nadovezao Kristijan Gamboa.

Konačnih 0:7 postavio je Serže Gnabri na asistenciju hrvatskog fudbalera Gabriela Vidovića. Hrvatski napadač je u igru ušao u 72. minuti umjesto Manea.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.