„Ubiću i tebe i tvoje prijatelje“ Ana je na društvenim mrežama prikazivala srećan život, sada se pojavio zastrašujući policijski izvještaj

„Ubiću i tebe i tvoje prijatelje“ Ana je na društvenim mrežama prikazivala srećan život, sada se pojavio zastrašujući policijski izvještaj

Na društvenim mrežama, nestala Ana Volš prikazala je glamurozan, srećan život sa svojim suprugom Brajanom Volšom, međutim pojavila su se nova saznanja koja bacaju sumnju na njihov idiličan odnos.

Policijski izvještaj koji je objavio novinar Bostona 25 Njuz, Bob Vord, otkriva duboke probleme čak i prije nego što su Ana i Brajan bili vjereni.

Prema tom izvještaju Ana je rekla policiji da je Brajan “izjavio preko telefona da će ubiti nju i njene prijatelje“.

Brajan Volš nije imenovan u izvještaju, ali izvori ovog novinara ukazuju da je osumnjičeni ipak on.

U izvještaju se potencijalni prekršaj navodi kao pretnje krivičnim dijelom, ali Ana nikada nije sarađivala sa policijom povodom tog slučaja, a Brajan nikada nije optužen i slučaj je zatvoren.

Bivši šef bostonske policije Den Linski vjeruje da je ova stara optužba sada veoma značajna.

– Oslikava istoriju koju smo tražili kako bismo vidjeli šta se dešavalo u toj vezi – rekao je Linski i dodao:

– Sve veze imaju tenzije, zar ne? Ljudi se svađaju i svađaju i ne slažu. Ali kada ste se obratili vlastima jer smatrate da su vaša fizička bezbjednost i fizička bezbjednost vaših prijatelja u opasnosti, to je već nešto drugo.

Nešto više od godinu dana nakon što je Ana rekla policiji da joj je Brajan prijetio da će joj ubiti, ona je na društvenim mrežama objavila svoju vjeridbu. I četiri mjeseca kasnije, vjenčali su se.

Brajan je uhapšen i nalazi se u zatvoru jer je obmanuo istražitelje o tome gdje se nalazio ta dva dana, što je izazvalo gubljenje vremena u potrazi za Anom, čiji nestanak je prijavio tek 4. januara.

Brajan je zadržan uz kauciju od 500.000 dolara i izjasnio se da nije kriv po optužbi da je ometao policijsku istragu na suđenju.

FOTO: AP/GREG DERR, FACEBOOK/RINGIER
FOTO: AP/GREG DERR, FACEBOOK/RINGIER

Već se nalazio u kućnom pritvoru i čekao je kaznu za prodaju dvije lažne slike Endija Vorhola na Ibeju za 80.000 dolara.

Policija je u utorak, podsjetimo, otkrila potencijalne dokaze uključujući ratne sjekire, krvavi tepih i sredstva za čišćenje dok je pretraživala objekat za smeće u Pibodiju koji se nalazi sjeverno od Bostona i nešto više od sat vremena od kuće para.

Djeca bračnog para Volš, trojica sinova starosti između dvije i šest godina, nalaze se na starateljstvu Odjeljenja za djecu i porodice, piše Blic.

Ana Volš, podsjetimo, posljednji put je viđena 1. januara oko četiri sata kad je trebalo da ode na aerodrom “Logan” u Bostonu odakle je planirala da uhvati let za Vašington gdje radi u agenciji za nekretnine.

Ana, međutim, nije ni stigla na let, a lokalni šef policije je rekao da nemaju ni potvrdu da je ušla u vozilo kojim je trebalo da ide do aerodroma.

autor:agencije, foto: IG

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.