Vukanović ne priznaje CIK BIH ali mandat prihvata oberučke – Ponavlja li se 2018. godina?

Vukanović ne priznaje CIK BIH ali mandat prihvata oberučke – Ponavlja li se 2018. godina?

Nebojša Vukanović najavio je da mu ne pada napamet da ne prihvati mandat u Skupštini iako ne priznaje CIK BiH i sumnja u rezultate izbora. 

„Skupština je jedino mjesto gdje opozicija može nešto da kaže a čujem da i neke kolege iz opozciije pozivaju da se ne prihavti mandat.“ To je glupost. Rekao je Vukanović.

Situacija je dosta bizarna jer opozicija koja, u suštini, ne priznaje rezultate izbora i prihvata mandate a sve podsjeća na 2018. godinu kada su se lideri opozicije javno na Trgu Krajine , Davoru Dragičeviću i javnosti obećali da neće prihavitit mandate u Skupštini a onda kao poslanici naredne četri godine uzimali poslaničke plate.

Glumci su gotovo isti Branislav Borenović, Jelena Trivić, Draško Stanivuković i Nebojša Vukanović koji se te 2018. godine doduše, nije javno odrekao mandata.

Za raziliku od tada sada, da preduprijedi situaciju, javno 2022.godine,  poručuje da mu mandat niko neće uzeti.

Apsurd je što poziva na proteste i govori o neregularnosti na izborima ali se poslaničke plate ne ne odriče i tako priznaje rezultate tih istih izbora.

autor:faktormagzin, foto:faktormagzin

Share

2 komentara na “Vukanović ne priznaje CIK BIH ali mandat prihvata oberučke – Ponavlja li se 2018. godina?

  1. MANDATE POD HITNO ODUZETI OVIMA KOJI PRAVE CIRKUS I GLUME ZRTVU A ZNAJU DA SU GUBITNICI. AKO UDU U SKUPSTINU MORAJU DA PRIZNAJU PORAZ A SAD PRAVE CIRKUS I DRECE.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.