Banjalučki muževi na nogama!

Banjalučki muževi na nogama!

Tantričkom seksu u Banjaluci će vas naučiti Cezar ili Aleksandar i na osnovu iskustava tvrdim da je sve više žena koje ga upražnjavaju – kaže zadovoljna sagovornica Faktora.

Nevjerovatan je broj Banjalučanki koje časove joge plaćaju mjesečno između 20 i 40 KM u zavisnosti od njihovog broja.

Takođe je za nepovjerovati da rijetke od njih stignu do vrhunca upražnjavajući tantrički seks sa učiteljem – počinje priču za Faktor jedna od korisnica časova uz molbu da je predstavimo kao Sanja.

Muževi, momci i partneri svoje ljepše polovine dovezu na časove i nemaju pojma da su ih u stvari doveli na užitak ili tantrički seks. Naravno, nisu sve polaznice došle do tog nivoa, a one koje jesu redovno se vraćaju svom novom partneru“ kaže Sanja.

Ona objašnjava da je tantrički seks  spiritualna praksa, kao joga i meditacija.

Pravi cilj nije konačni užitak.

Tantra pokušava pomoću seksualnosti da oslobodi ego kako bismo se bolje povezali sa voljenom osobom.

U krajnjoj liniji, tantra pomaže u sticanju samosvjesnosti i prihvatanju sebe onakvih kakvi jesmo, kao i u povećanju otvorenosti za duhovni razvoj.

Tvrdi i da se tantra naziva i seksualna joga, iako se taj izraz ponekad pogrešno tumači.

„Ja sam se odlučila za jogu po nagovoru prijateljice. Ona je probala časove prvo kod učitelja sa nadimkom Cezar i nije bila zadovoljna da bi potpuno ostvarenje imala kod Aleksandra. I ja sam krenula njenim putem, s tim da sam ja bila zadovoljna kod Cezara“ kaže Sanja, napominjući da je prvi tantrički seks imala tek nakon mjesec dana upornog vježbanja.

„To je za mene bilo novo iskustvo jer sam naučila da kontrolišem orgazam sve dok se nisam u potpunosti sjedinila sa učiteljem“ kaže ona.

Sva ljepota tantre skrivena je u njenoj suštini – jedinstvo postižemo pomoću partnera.

Tu može nešto i da se slomi, jer dvoje svjesno rizikuju preokret iz svojih „udobnih” položaja, a za ljubav sopstvenog rasta i podizanja duhovnosti na viši nivo, kako individualne tako i partnerske.

Sanja tvrdi da je nakon što je naučila vještine prenijela i na vlastiti krevet i da sada više uživa u seksu sa partnerom.

„Ako tijelo osjeća užitak – onda je to zaista užitak. Ako je tijelo „gluvo” za stimuluse, onda smo „gluvi” – i to vrlo dobro znamo.

Kada ovo jednom shvatimo, mnogi strahovi mogu nestati jer gube moć nad nama i više nas ne sprječavaju da živimo potpun život koji zaslužujemo.

Najviše što možete pružiti svom partneru je to da se u potpunosti usredsredite na trenutak vođenja ljubavi sa njim.

Kada to jednom postignete, tehnika više nije bitna“ kaže Sanja.

PREVARA ILI NE?

Mi koji volimo jogu i meditaciju ovo stanje smatramo normalnim, međutim ima partnera koji u svemu ovome vide jednu vrstu prevare.

Bilo je i momenata kada su partneri, nakon što se pročula priča o posebnoj jogi, tražili da prisustvuju časovima iako se ništa nije dešavalo.

Bar ne ono što su oni mislili da će se dešavati.

Neki od njih su pokušali i fizički da napadnu učitelja, ali su bili spriječeni od svojih djevojaka i žena.

ZABRANA ČASOVA!

Sanja kaže da sa svojim partnerom nije imala problem kada je riječ o odlasku na časove, ali da zna slučajeve gdje su muževi zabranjivali suprugama dalji odlazak na časove.

„Moj partner i ja slušamo svoje srce i to stanje zovemo orgazmičko, jer smo srcem u svemu što radimo“ zaključuje ona.

autor: Faktor, tekst je izašao u štampanom izdanju FM 28 od 30.decembra 2021. godine

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.