Draško Stanivuković ponovo PROTIV Aleksandara Vučića?!

Draško Stanivuković ponovo PROTIV Aleksandara Vučića?!

Nakon što je u Banjaluci bio domaćin Borisu Malagurskom, novinaru i žestokom protivniku Aleksandra Vučića, gradonačelnik Draško Stanivuković, primio je još jednog velikog borca protiv politike Aleksandara Vučića.

Poznati književnik i reper Marko Šelić – Marčelo danas se u gradskoj upravi u Banjaluci osjećao kao kod kuće.

Održana je i pres konferencija. kojoj je prisustvovao i gradonačelnik Draško Stanivuković, koji je Marčelu poželio dobrodošlicu u Banju Luku, te mladima zahvalio što su u velikom broju došli u Dom omladine, kako bi bili dio radionica.

“Marko je odličan primjer jednog čovjeka koji se bori kroz svoju pisanu riječ i kroz muziku. On se bori da popravlja sistem, jer i kada je dobro, uvijek može biti bolje”, rekao je gradonačelnik Stanivuković.

Poručio je kako su radionice koje će upravo Marčelo da održi sa mladim ljudima izuzetno dobre, jer će on sa njima da podijeli svoje bogato iskustvo.

“Kultura jednog čovjeka je kolektivni faktor naroda,zemlje i rada. Drago mi je da je mnogo mladih ljudi ovdje, jer svi poznajemo Marčelove pisane riječi, muziku, rep pjesme i kolumne”, zaključio je gradonačelnik.

Marko Šelić je iskoristio priliku da pohvali dobru saradnju Dis pozorišta mladih i Banje Luke, jer kako kaže, oni zajedno predstavljaju dobar model saradnje i redosljed kako sve to treba da ide.

“Kultrne institucije treba da budu na raspolaganju kulturi, a svaki grad treba takve programe da podrži, naročito u ovakvom trenutku, gdje je kultura odumirujuća”, dodao je Marčelo.

Poručio je da mu je drago što je po ko zna koji put u Banjoj Luci, gdje se već osjeća kao kod kuće.

Marčelo je i politički jako aktivan kao opozicionar u Srbiji a njegova pjesma JBG postala je neslužbena himna protesta protiv Aleksandra Vučiča u Srbiji.

autor: faktormagzina.ba, foto: faktormagazin.ba

Share

Jedan komentar na “Draško Stanivuković ponovo PROTIV Aleksandara Vučića?!

  1. Braca po babine linije! drasko je sa opozicijom na trgu krajine 2. oktobra porucivao Dodiku da je gotov da dolaze promjene njegove jelenine i vukanove. kad narod ih izdade, prijetio je drasko i jelena sa vukanom da ce ih narod otjerati sa vlasti Dodika i snsd kad ono oni ispusise na izborima za mz…a tek sta ih ceka na izborima u oktobru ima da im se narod ismijava u lice. Jedva cekam izbore..

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.