Izbori za Savjet MZ u Banjaluci: PDP i SPS protiv SDS-a ili lažni osmijesi Draška Stanivukovića

Izbori za Savjet MZ u Banjaluci: PDP i SPS protiv SDS-a ili lažni osmijesi Draška Stanivukovića

U Banjaluci će se uskoro održati izbori za Savjete mjesnih zajednica i to bi svakako trebalo da bude neka vrsta uvertire za predstojeće izbore u oktobru.

Prema saznanjima faktormagazina, bez obzira na dogovor, da se ide sa jedinstvenim listama i da se zajednički radi na terenu, Draško Stanivuković ne može oprostiti pojedincima iz SDS-a koje krivi za tekstove koje je protiv njega na svom blogu pisao Slobodan Vasković.

Stanivuković čak smatra da je dio tekstova naručen i direktno plaćen od nekih ljudi iz GO SDS-a Banjaluka te im ne vjeruje na terenu.

Zbog toga je, kaže naš izvor, vrlo oprezno pristupio izborima sa Savjete mjesnih zajednica i napravio rezervni plan.

Ide na sigurno sa SPS-om i drugim manjim partnerima.

Inače, Gradski odbor PDP-a večeras je održao skup u jednom od Svadbenih salona Banjaluci, a povodom predstojećih izbora za Savjete mjesnih zajednica.

O epidemiološkim mjerama nije bilo ni riječi, a koliko je sve izrežirano i namješteno pokazuje i snimak koji je gradonačelnik Draško Stanivuković objavio na svojim mrežama.

Naime, prilikom ulasaka u salu trebalo je da se vidi kako masa kliče i oduševljeno pozdravlja Draška Stanivukovića, ali sve nije išlo po planu pa  mu je njegov marketinški i snimateljski tim u jednom trenutku glasno viknuo da se kreće sporije kako bi uhvatili kadar „oduševljenih“ kako se rukuju sa njim, što se jasno vidi na 0.12. sekundi snimka.

Dobar marketing je pola posla kažu stručnjaci za ovu oblast, ali toliko izvještačenih osmijeha i poziranja rijetko ko je kad vidio.

 

autor:faktormagazin.ba, foto: faktormagazin.ba, video: Ig Draško Stanivuković

Share

Jedan komentar na “Izbori za Savjet MZ u Banjaluci: PDP i SPS protiv SDS-a ili lažni osmijesi Draška Stanivukovića

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.