Skandalozno unošenje „bubice“ na zatvoreni sastanak

Skandalozno unošenje „bubice“ na zatvoreni sastanak

Šef Kluba odbornika SNSD-a u Skupštini Banjaluke Dragoslav Topić, nakon diplomatskog skandala i afere „bubica“ koju je izazvao gradonačelnik Draško Stanivuković, uputio je izvinjenje delegaciji i predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, te najvišim zvaničnicima Republike Srpske.

„S obzirom na to da nije uslijedilo izvinjenje gradonačelnika, želim da u ime Gradskog odbora SNSD-a, kao najjače političke partije u gradu, i Republike Srpske uputim izvinjenje predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću i cijeloj delegaciji Srbije, domaćinima sastanka srpskom članu i predsjedavajućem Predsjedništva Miloradu Dodiku, predsjednici Republike Srpske Željki Cvijanović i premijeru Radovanu Viškoviću za neviđeni skandal i unošenje sredstava za snimanje i prisluškivanje od strane gradonačelnika na zatvoreni sastanak dvije delegacija“, istakao je Topić.

On je naglasio da moguće nesagledive posljedice spriječene zahvaljujući obezbjeđenju predsjednika Dodika i Vučića, saopšteno je iz Gradskog odbora SNSD.

„Iako smo svi svjesni veličine ovog diplomatskog skandala, on nije mogao umanjiti svečanost, kao ni našu opredjeljenost i stav da je Srbija naš najveći prijatelj, a njen predsjednik Aleksandar Vučić od juče i počasni građanin našeg grada. Poštovani predsjedniče Srbije, Vaš Ključ našeg grada zauvijek će moći otključavati vrata Banjaluke“, poručio je Topić.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.