Medo udaljen sa sjednice

Medo udaljen sa sjednice

Mladen Ilić, predsjednik Skupštine grada Banjaluka udaljio je danas sa sedme redovne sjednice Sašu Lazića, odbornika Narodnog pokreta „Banjaluka zove“.

 

Lazić i Borivoje Obradović, odbornik SNSD-a su polemisali oko stanja na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.

Lazić je rekao da se na društvenim mrežama šire slike kako je na UKC RS stanje užasno, te da su toaleti u katastrofalnom stanju.

Na to se Obradović nadovezao kako stanje uopšte nije takvo, te pozvao i gradonačelnika Draška Stanivukovića i pojedine odbornike da posjete ovu ustanovu.

Predsjednik Skupštine Ilić je nekoliko puta upozorio Lazića da ne upada Obradoviću u riječ.

– Odborniče Laziću, pustite druge da govore, Vas nije niko ometao dok ste imali pravo za riječ. Pustite i druge da svoje pravo ostvare, ako se ne smirite biću prosiljen da vas udaljim sa sjednice – kazao je Ilić.

Pošto Lazić to upozorenje nije poslušao, Ilić ga je udaljio sa sjednice.

Inače, Lazić je zajedno sa Mirnom Savić Banjac, oformio pokret „Banjaluka zove“ koji se raspao i prije izbora. Prije toga bio je član NDP-a Dragana Čavića. Poznat je po ispadima i agresivnom ponašanju, ako je vjerovati pričama koje su došle iz samog pokreta. Savić Banjac je ubrzo nakon toga pristupila PDP-u, kao i Diana Trivić Cvijić, koja  se nalazi na „čelu“ žena PDP-a.
FAKTOR magazin
Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.