Nestao Nenad Dodik, banjalučka policija moli za pomoć

Nestao Nenad Dodik, banjalučka policija moli za pomoć

Nestao Nenad Dodik, banjalučka policija moli za pomoć.

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, preduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju pronalaska Nenada Dodika, a koji se u petak udaljio iz porodične kuće u nepoznatom pravcu.

„Policijskoj upravi Banjaluka, 14.05.2023. godine, prijavljeno je, da je navedeno lice, posljednji put viđeno dana 12.05.2023. godine oko 08,00 časova u Gradu Banjaluka, na izlazu iz objekta Pošte Srpske u ulici Kralja Petra I Karađorđevića“, kažu u banjalučkoj policiji.

Nestali je starosti oko 70 godina, sitnije tjelesne građe, visine od 160 centimetara, težine oko 75 kilograma, prosijede kratke kose, zelenih očiju, nos i uši pravilni.

„Na sebi je imao kačket tamnije boje, dužu tamnoplavu jaknu, ispod jakne tamnoplavi prsluk sa natpisom ‘POMAS’ na leđima, tamnoplavi donji dio trenerke i patike sa bijelim detaljima“, dodaje se u saopštenju.

Policijska uprava Banjaluka, apeluje svim građanima, ukoliko vide nestalo lice ili dođu do bilo kakvih saznanja o istom, prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatni broj telefona „122“.

autor:ATV foto:ATV

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.