Neviđeno licemjerstvo Draškovih „narikača“?!

Neviđeno licemjerstvo Draškovih „narikača“?!

Tatjana Berić i zvanično je napustila PDP razočarana Draškom Stanivukovićem. Kako je to već i najavio Faktormagazin.

Odlučila je da svoju borbu nastavi u SNSD-u i tim povodom održala je i konferenciju za novinare.

Ponovila je sve ono što je Faktormagzin i pisao, da ju je brat Draško Stanivuković lično razočarao a ispalo je da je služila kako je rekla“kao njegova lična reklama“.

Zanimljivo je da je odmah krenula trka, posebno na mrežama, kampanja „pljuvanja“ Tatjanine odluke da se pridruži SNSD-u.

Tako se moglo čuti da je mogla izabrati neke druge stranke u opoziciji, kako će „progutati “ ono što je pričala o SNSD-u to toga da je eto sada ona „lažni borac za prava osoba sa invalididtetom“.

Najglasniji su, neočekivano, neki od Draškovih saradnika.

Doduše, on se još nije oglasio o optužbama i razočarenju Tatjane Berić u njega lično ali su se na društvenim mrežama oglasile njegove „glavne naričake“ o svemu i svačemu.

Anji Gubačić, koja je očigledno dežurna, za one koji otvoreno krititkuju Draška Stanivukovića a juče su jeli iz „istog tanjira.

Tokom dana otišla je i korka dalje:

„Boriš se godinama za neke ideale, protiv lošeg sisetam i gradonačelnik ti se ne javi na telefon, pa ti pređeš u taj loš sistem protiv kojeg si se borila. U Opoziciji postoji još stranaka u kojima se može nastvaiti ta borba za ideale, no ovde nije u pitanju opšte dobro, već lični ciljevi.“ Napisala je Grubačeva.

Anja Gubačić zaboravlja da je upravo njen stranački šef, Tatjanu Berić vodio „kao ciskrusko meče“ kada je to njemu bilo od koristi.

Malo je stvari koje je na kraju, kao gradonačelnik, uradio za osobe sa inavliditetom što je, složićemo se, valjda bio cilj i Tatjne Berić i tada narodnog poslanika, Draška Stanivukovića kada je služila „kao njegova lična reklama“ na Trgu krajine i drugim protestima.

Malo je licemjerno, možda i previše.

Da, malo je bezveze i spominjati patetične govore.

Pa, Draško Stanivuković je kralj patetike.

autor:faktormagzin.ba, foto:faktormagzin.ba

Share

Jedan komentar na “Neviđeno licemjerstvo Draškovih „narikača“?!

  1. Neka se stide Drasko njegove narikace i jahacice.Puna podrska Tatjani samo neka si otisla od tih homica i l.z.i pakla. Samo naprijed Tatjana sa ponosom gledaj naprijed zivot je pred tobom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.