Topić: Gradonačelnik obmanjuje javnost predstavljanjem lažnih izvještaja

Topić: Gradonačelnik obmanjuje javnost predstavljanjem lažnih izvještaja

U toku je četrnaesta Skupština grada Banjaluka, gdje se između ostalog raspravljalo o uređenju gradskog zemljišta gdje je odbornik SNSD Dragoslav Topić rekao kako gradska uprava pred odbornike stavlja neke izvještaje o realizaciji nekih projekata, a neki od njih nisu ni započeti a kamoli urađeni.

Topić navodi kako gradonačelnik želi da zamaže oči građanima kako nešto radi, a zapravo nema ništa od toga.

„Pred nama je Izvještaj o realizaciji programa za 2021. godinu, piše da je većina projekata realizovana što ne možemo vidjeti. Evo most u Trapistima piše da je odrađen 100 odsto, uloženo 150.000 KM, a nigdje dokaza o tome. Ovo je lažni izvještaj, kakva je to drskost da umanjuje odbornike i građane Banjaluke. Kako možete staviti potpis da ste nešto uradili, a niste. Ja mislim da lažete, ništa niste uradili“, kazao je Topić.

Dodaje da se stalno odbornici napadaju, a sam gradonačelnik nema sluha za druge, niti je tu da čuje kritike od njih.

Na njegovi konstataciju nadovezao se i odbornik Ujedinjene Srpske Neven Stanić konstatovao je kako oni pričaju uprazno jer nema ko da ih sasluša s obzirom da je gradonačelnik na ovoj sjednici prisustvovao samo sat vremena, a prošlu nije došao nikako što je po njegovom mišljenju odraz njegovog nerada.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.