Trivićka i Šmit se dogovorili: Odmah nakon izbora organizuju “Gej paradu” u sred Banjaluke?

Trivićka i Šmit se dogovorili: Odmah nakon izbora organizuju “Gej paradu” u sred Banjaluke?

Jelena Trivić, kandidat PDP-a za predsjednika Republike Srpske, i dalje pristaje na ucjene i podaništvo strancima, prije svega njemačkom diplomati Kristijanu Šmitu, koji se ovdje sam proglasio za visokog predstavnika, a koji je sa ciljem provokacija srpskog naroda i poštovanja tobože evropskih vrijednosti, naredio Trivićki da ukoliko pobijedi na izborima, odmah nakon toga mora u Banjaluci organizovati “Gej paradu”, otkriva izvor portala dubica.info. iz PDP-a.

 

Kako navodi ovaj portal, Trivićki je to Šmit saopštio ovih dana, i to putem telefona, te je uslovio finansijskom podrškom ,a ona će narednih dana morati potpisati i izjavu u kojoj obećava Šmitu i njemačkim diplomatama da će se zalagati za poštovanje evropskih vrijednosti, a za odbacivanje tradicionalnih srpskih vrijednosti, te da će u Republici Srpskoj organizovati šetnju potpuno golih ljudi iz brojnih evropskih zemalja, kroz sami centar Banjaluke.

I ono što je najgore u svemu tome, Šmitov prijedlog su odmah, kako piše ovaj portal, prihvatili Draško Stanivuković i Nebojša Vukanović, za koje se već izvjesno vrijeme priča da ozbiljno naginju gej populaciji i da su spremni da ih “guraju” u ostvarenju svojih “prava”.

Da li je u pitanju samo lični interes, politički poeni kod stranaca, finansijske naknade iz inostranstva iz tih istih stranih ambasada, ili pak ljubav prema gej populaciji, nije nam poznato, ali vrijeme pred nama će sve pokazati i dokazati.

Ovaj portal podsjeća da se “Šmitova mala”, kako je već odavno zovu u njenoj okolini zbog ogromnog podaništva i ispunjavanja ama baš svih želja Kristijana Šmita, odlučila na saradnju sa tim njemačkim diplomatom samo kako bi ga finansijski iskoristila, ali i ispunila svoje ranije namjere a to je da nanese bilo kakvu štetu institucijama Republike Srpske, njenim funkcionerima i samoj Republici Srpskoj, jer su joj taj zadatak odavno nametnuli strani mentori, za koje dokazano radi godinama.

Zauzvrat, Šmit joj obećava podršku nakon izbora, daje joj značajne količine novca za kampanju, ali joj i donosi lijekove za živce iz Njemačke, pošto ovi na našem tržištu slabo djeluju na nju, pa onda izbjegava stranačke skupove i druženja sa narodom, piše dubica.info.

(Izvor: dubica.info)

Share

Jedan komentar na “Trivićka i Šmit se dogovorili: Odmah nakon izbora organizuju “Gej paradu” u sred Banjaluke?

  1. Bruka jedne tz majke koja ce da dobije zetove umjesto snajke jb sta para radi proda mrtvog Davida proda i sinove smitu da ih nijemci g….. fuuuuujjjjjj

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.