BEČ: Vakcinišu se zbog Cecinog koncerta!

BEČ: Vakcinišu se zbog Cecinog koncerta!

Ražnatovićeva u Beču podigla interesovanje za vakcinu, a evo i zašto!

 

Svetlana Ceca Ražnatović sa ćerkom Anastasijom otputovala je u Beč odakle su se oglasile na Instagramu.

Dok Ražnatovićeva sa ćerkom uživa u popodnevnim obilascima Beča, pripreme za njen koncert u Beču se privode kraju, a pjevačica nije ni slutila da će vijest o njenom dolasku motivisati ljude da se vakcinišu!

Bez i jedne jedine riječi, „srpska majka“ je probudila interesovanje za vakcinaciju, jer prema novim pravilima o zdravstvenoj zaštiti u vrijeme korona virusa, nevakcinisani neće moći da odu na koncert.

– Od prije nekoliko dana u Austriji važi pravilo da u zatvorenim objektima mogu da borave ljudi koji su vakcinisani jednom dozom i koji imaju PRC test. Kako su pravila stroga i moraju da se poštuju, organizator je počeo na svojim kanalima komunikacije da apeluje na sve posjetioce koji budu dolazili da moraju ispuniti ova pravila. Iz tog razloga mnogi gosti koji nisu vakcinisani, odlučili su da se vakcinišu upravo zbog toga da bi mogli da prisustvuju Cecinom koncertu. Za sada vlada veliko interesovanje. Prostor prima više od četiri hiljade ljudi, međutim od grada je dato odoborenje za 2 500 ljudi. Svi oni će morati da budu vakcinisani i da ponesu negativan test jer će to biti jedini uslovi da uđu na koncert – objašnjava izvor blizak produkciji koncerta.

Izvor: ALO

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.