Kako uvijek Srbi izvuku deblji kraj: Ivana Radović izbačena DOŽIVOTNO iz reprezentacije BiH

Kako uvijek Srbi izvuku deblji kraj: Ivana Radović izbačena DOŽIVOTNO iz reprezentacije BiH

Odbojkašica Ivana Radović više neće moći da nastupa za žensku odbojkašku reprezentaciju BiH.

Ovo je odlučeno poslije niza sastanaka unutar Odbojkaškog saveza BiH, a nakon što je u javnost dospjela fotografija kako odbojkašica ekipe Gacka pozira u šubari i s apodignuta tri prsta. Hajka koju je proživjela i preživjela od federalnih medija očigledno je uticala i na odgovorne u OS BiH da donesu ovakvu odluku.

Ivana Radović „Vojvoda Đujić mi je predak, ne znam da li ću ponovo igrati za BiH”

Televizija N1 prenosi da je bilo riječi i o eventualnom pokretanju disciplinskog postupka, ali budući da Radović nije imala status reprezentativke na posljednjim reprezentativnim okupljanjima, to proceduralno nije bilo moguće uraditi. Ipak, njeno ponašanje okarakterisano je kao neprimjereno i za svaku osudu, te su čelnici Saveza odlučili kako ona više neće moći da nosi dres BiH.

Poslije ovoga, pitanje koje se samo nameće jeste da li i zašto po pravilu uvijek Srbi izvuku deblji kraj. Evo najsvježiji primjer jeste gomila čestitki za 1. mart koji se u FBiH praznuje kao Dan nezavisnosti, a u Republici Srpskoj budi potpuno drugačija i daleko tužnija sjećanja, čestitali su gotovo svi najistaknutiji sportisti BiH.

Autor:srpskainfo.com

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.