Reakcije na Šmitove izjave: Razulareni Nijemac i njegove prijetnje

Reakcije na Šmitove izjave: Razulareni Nijemac i njegove prijetnje

Reakcije na Šmitove izjave.

Ne bojimo se Kristijana Šmita i nastavljamo da radimo svoj posao kao i do sada, ovo je samo jedna od poruka iz Republike Srpske koja i danas upućena bivšem njemačkom ministru poljoprivrede koji se u BiH lažno predstavlja što, generalno, i ne čudi pošto mu je plata 25.000 evra pa mu je i cilj da ovdje pravi što više problema kako bi što duže i ostao na tim enormnim primanjima.

Njegova novoizgovorena prijetnja „Šta bi Pedi Еšdaun uradio“ govori o njegovoj podmuklosti jer podsjeća na Britanca koji je u jednom danu smijenio više od 50 funkcionera Republike Srpske. To se više ne može dogoditi šta god razulareni Nijemac govorio i mislio.

Čak ni Pedi Еšdaun nije imao zakonsko pravo da pravi odmazdu, provodi torturu i kažnjava ljude, kao što je to nažalost bio slučaj.

Ipak, Еnglez je iza sebe imao britansku i američku vojnu silu, a situacija na svjetskoj političkoj sceni bila je drugačija.

Jedini način smirivanja situacije je zapravo striktno poštovanje Dejtona i Ustava, poručuju srpski predstavnici u Sarajevu.

Ni oni koji su imenovani rezolucijom Savjeta bezbjednosti Ujedninjenih nacija kao visoki predstavnici u BiH nisu imali pravo da koriste bonska ovlašćenja, donose zakone i slično. I sam Pedi Еšdaun je svojevremeno govorio kako je brutalno kršio Dejtonski sporazum.

autor:http://atvbl.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.