Djevojčica Danka VIĐENA u Beču? POSTOJI SNIMAK – Vučić potvrdio da policija ima nove tragove

Djevojčica Danka VIĐENA u Beču? POSTOJI SNIMAK – Vučić potvrdio da policija ima nove tragove

Djevojčica Danaka viđena je u Beču u pratnji dvije rumunke?

Najnovije su informacije koje je objavila Jovana Jermić na http://pink.rs

Navodno je policija došla do snimka na kojem se vidi djevojčica u pratnji dvije rumunke na teritoriji Beča.

Odmah je almarina policija u Austriji.

Saopštila je Jeremić pozivajući se na svoje izvore.

Danka Ilić, nestala, Bor

Posredno i predsjendik Srbije je potvrdio ovu priču rekavši da je policija noćas došla do novih informacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se, prilikom obilaska jedinice Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane, na aerodromu „Pukovnik-pilot Milenko Pavlović“ u Batajnici, osvrnuo i na potragu za Danko Ilić (2), nestalom u Banjskom polju.

Predsednik Vučić je pohvalio rad policije i izrazio nadu da će potraga imati srećan kraj.

„Hoću da se zahvalim policiji koja danonoćno radi. Kada se u pola tri kao noćas pojavi novi trag, oni izveste i mene.

Do pola pet su svi na svojim mestima, rade i proveravaju sve.

Svaka im čast na posvećenosti, koliko se ljudi bore za jedan divni život. Svakog bogovetnog dana. Nadam se da će uspeti da rasvetle i taj slučaj“, rekao je predsednik Vučić.

Kurir: Potraga u jednoj zemlji EU

Potraga za nestalom devojčicom Dankom Ilić (2) ušla je u šesti dan, a kako saznaje Kurir jedan od pravaca istrage vodi ka mogućnosti da je dete oteto i da se već nalazi u nekoj od zemalja Evropske unije!

– Ispituju se sve mogućnosti, a proverava se da li je dete prešlo granicu. Radi se sa svim raspoloživim informacijama, te se posebno ispituje da li je Danka možda već u nekoj od zemalja EU – kaže naš izvor iz istrage.

Iz ovih razloga već danima se proveravaju najbliži granični prelazi sa Rumunijom i Bugarskom.

Danka Ilić
DANKA ILIĆFOTO: PRINTSCREEN/TIKTOK

Bivši načelnik beogradske policije i član Svetske asocijacije šefova policije, Marko Nicović, ranije je za Kurir ispričao da moraju biti provereni svi koji su od dana nestanka Danke prelazili granice u oba smera.

– Velika je ekspanzija trgovine decom u svetu, pogotovo njenog uzrasta, zbog toga bi naredni korak istažnih organa morao da bude provera graničnih prelaza. Ako je dete, kako se pretpostavlja, nestalo u tišini, to bi značilo samo ili da je oteto na profesinalan način ili svedoci samog nestanka imaju neka saznanja – rekao nam je Nicović.

Kako smo već pisali, precizne informacije se tek očekuju, a veruje se da će i naloženo veštačenje telefona Dankine majke dati neke odgovore.

– Mobilni telefon majke devojčice Danke Ilić poslat je na veštačenje u sklopu istrage, a neposredno nakon nestanka deteta. Prema poslednjim poznatim informacijama proverava se da li je bila u kontaktu sa nekim i da li ima bilo šta sumnjivo vezano za slučaj nestanka njene ćerke – podseća izvor.

Danka Ilić
DANKA ILIĆFOTO: MUP SRBIJE

Takođe, kako javljaju reporteri Kurira sa lica mesta, danas se pretražuje i deo Brestovačke reke koja se nalazi na samo 3 kilometra od kuće i imanja s kojeg je Danka nestala.

Danka je, da podsetimo, nestala je u utorak u 13.45 u naselju Banjsko polje kod Bora, a na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinasto-zelenu jaknu i crne patike.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.