Dvije djevojčice povrijeđene nakon što je na njih pao frižider

Dvije djevojčice povrijeđene nakon što je na njih pao frižider

Dvije djevojčice povrijeđene su nakon što je na njih u srijedu pao frižider za piće koji se nalazio uz kiosk ispred Druge osnovne škole u Širokom Brijegu.

„Djevojčica rođena 2014. godine hospitalizovana jena Kliničkom odjelu za dječju hirurgiju.

Zadobila je lakše tjelesne povrede i trenutno je izvan životne opasnosti“, rekli su iz Univerzitetsko kliničke bolnice Mostar.

I druga djevojčica zadobila lakše povrede

Kako neslužbeno saznaje portal Jabuka.tv   druga djevojčica, takođe rođena 2014. godine zadobila je lakše tjelesne povrede te je nakon pregleda u Domu zdravlja Široki Brijeg otpuštena na kućno liječenje.

Široki Brijeg: Nekultura i sramotno ponašanje uništavaju zgradu Druge  osnovne škole - Grude Online

Druga osnovna škola Široki Brijeg

Djevojčice učenici drugog razreda

Inače, radi se o učenicama trećeg razreda Druge osnovne škole Široki Brijeg, a s njima je bila i treća kolegica iz razreda koja nije ozlijeđena, neslužbeno se doznaje.

„U srijedu u 14:20 časova PU Široki Brijeg je zaprimila prijavu da je u prostorije Hitne pomoći u Širokom Brijegu, u pratnji majke pristupilo maloljetno dijete, te zatražilo ljekarsku pomoć zbog povreda koje je zadobilo istog dana oko 14:00 satikada je ispred kioska na dvije djevojčice pao frižider koji se nalazio ispred kioska.

Kiosk se već neko vrijeme nalazi u školskom dvorištu u Širokom Brijegu na zapadnoj strani dok se prethodnih godina nalazio s južne strane.

Još problema u blizini škole

Inače, u blizini kioska nalazi se jedan od ulaza u školsko dvorište, a već duže vrijeme na samom ulazu nalazi se razbacana kamena kocka od trotoara koja je i sam predstavljala opasnost uzimajući u obzir da taj ulaz koriste najmlađi učenici.

autor: jabuka.tv, foto: jabuka.tv

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.