Dodik: Ovo je naša noć, ovo je naš početak, početak velike pobjede

Dodik: Ovo je naša noć, ovo je naš početak, početak velike pobjede

Ja sam uvijek bio inspirisan kao da predstavljam pola zemaljske kugle, poručio je ovo večeras u svom obraćanju na Konvenciji SNSD-a koja se održava na Kastelu, Milorad Dodik, kandidat te stranke za predsjednika Republike Srpske.

„Ovo je naša noć, ovo je naš početak, početak velike pobjede. Ovo je Republika Srpska i ovo je SNSD. Hvala svima. Mi smo velika porodica. Niko nije odustao, vidim mnogo novih lica. To smo mi. Naš cilj je jasan, toliko jasan, da niko ne može od njega da odustane. Ostajemo vjerni SNSD-u i našim naporima onome što smo radili godinama širom Republike Srpske na svakom mjestu i sa svakim čovjekom. Nikada odustali nismo. Došli smo i postali fenomen, regionalni fenomen. Partija koja je u nemogućim okolnostima ostala o opstala uz velike želje stranaca koji žele da nas nema. Mi smo tu uprkos njima. U inatu koji je samo svojstven nama ali i u razumu koji pokazujemo, kada trebamo da rješavamo mnoge stvari. Ponosan sam na vas, dajete mi snagu, vi ste moj podsticaj, ono što bi svaki čovjek želio“, rekao je Dodik te dodao:

„Ja sam  samo zbir svih vas, nikada neću odustati od vas. I kada nas napadaju i kada nam govore svašta i kada nam lažu i govore loše zato što žele da je tako. Mi znamo ko smo, gdje smo i gdje idemo. Čovjek sam ove zemlje, Republike Srpske. SNSD je partija ove zemlje koja se zove Republika Srpska. Naš zavjet je Republika Srpska u njoj je sve što nam treba od slobode do našeg razvoja, do svega onoga što treba da ostvarimo i moramo da uradimo. Nikada se nismo zadovoljili s onim što smo učinili uvijek smo mislili da trebamo više. Nikada nismo stali, uvijek smo u pokretu, težili višem i boljem. Mi smo partija dobrih ljudi, večeras okupljena da između sebe damo zavjet da idemo u novu pobjedu jer oni koji su na drugoj strani u Republici Srpskoj imaju pravo da tu budu ali nisu dostojni nas, Republike i bilo koje funkcije. Oni nisu oni, nego neki drugi koji ih guraju da budu ono što nisu. Godinama smo zajedno, na svim mjestima. Ja sam uvijek bio inspirisan kao da predstavljam pola zemaljske kugle“, kaže Dodik.

autor:atv, foto i video:srpskainfo

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.