VIDI LIKA ŠTA SE DOSJETIO: Dragan Mektić PROMIJENIO PRIČU – Stan Cvijetiću platio prije tri godine, sad samo završavo papirologiju!

VIDI LIKA ŠTA SE DOSJETIO: Dragan Mektić PROMIJENIO PRIČU – Stan Cvijetiću platio prije tri godine, sad samo završavo papirologiju!

Dragan Mektić mijenja priču u vezi kupovine stana od Bojana Cvijetića, osumnjičenog za trgovinu narkoticima. 

Vjerovatno kad je vidio koliku je „frku“ izazvala vijest da je stan i garažu u centru Banjaluke platio samo 110.000 KM promijenio je priču.

Prvo je tvrdio da je stan dobio povoljno na odgodu da bi danas rekao da je stan, u stvari, kupio još prije tri godine!!!!

A ovih dana kada je afera „pukla“ samo je završavao papirologiju:

“Ja sam taj stan uzeo prije tri godine. Imam dokumentaciju. Platio sam ga u nekom određenom vremenskom periodu kako sam dolazio do nekakvog novca, dva puta sam dizao kredit, nešto sam skupljao, ja nisam iskeširao taj stan. Nismo uradili papirologiju, nismo to notarski preveli i tako dalje. Ja da sam htio da nešto sakrijem mogao sam naći šestu, sedmu osobu, evo prepiši ti na sebe,pa nakon godinu dana , ali nisam htio… U Banjaluci nema više ko nema stana u Banjaluci, Beogradu na vodi, na moru i Dragan Mektić skrpio stan, pa sad”, Mektić u svemu ne vidi problem….

Pojasnio je visoki funkcioner SDS-a za N1.

Dakle, satn je kupljen prije tri godine, plaćen u nekim ratama ali nikada nije „prepisan“ pa je eto baš sada završena papirologija.

Prije nekoliko dana nije tvrdio tako:

Dragan Mektić o spornom stanu: Ako je neko MULJAO onda je to NOTAR?

autor:faktormagzin, foto:faktormagzin

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.