Družba je družba a služba je služba: Dragan Mektić kupio stan od svog bivšeg savjetnika i osumnjičenog za trgovinu drogom?!

Družba je družba a služba je služba: Dragan Mektić kupio stan od svog bivšeg savjetnika i osumnjičenog za trgovinu drogom?!

Poslanik SDS-a u Predstavničkom domu PS BiH Dragan Mektić u izjavi za Klix.ba potvrdio je da je nedavno kupio stan od bivšeg savjetnika i osumnjičenog za trgovinu narkoticima Bojana Cvijetića.

Javno je objavljen notarski ugovor zaključen 30. maja ove godine u Banjaluci, a koji se odnosi na kupoprodaju stana i garaže.

Mektić, koji je bivši ministar bezbjednosti Bosne i Hercegovine, je u Banjaluci kupio stan površine 62 metra kvadratnih i garažu ukupne vrijednosti 102.000 KM, od čega je stan koštao 92.000 KM, a garaža 10.000 KM.

Stan se nalazi u ulici Duška Košćice, u centru grada.

Prema Mektićevim riječima, stan je kupio po povoljnoj cijeni.

„Jesam, neki dan sam kupio stan. On (Cvijetić) navodno ima više stanova i prodavao je njih četiri-pet. Meni je dao povoljno, na odgođene rokove. Sud mu nije blokirao tu imovinu“, izjavio je.

Podsjećamo, dok je Mektić bio ministar bezbjednosti Cvijetić je bio jedan od njegovih savjetnika.

Uhapšen je u novembru prošle godine u okviru akcije „Transporter“, a osumnjičen je za trgovinu narkoticima, tj. da je bio na čelu grupe za trgovinu narkoticima.

Riječ je o grupi koja je navodno tone kokaina nabavljala iz južne Amerike. Cvijetić je u februaru ove godine pušten iz pritvora uz mjere zabrane.

Dragan Mektić o Slobodanu Vaskoviću: „Dok sam ti zapošljavao rodbinu bio sam dobar“!

autor:klix.ba, foto. faktormagzin

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.