Glumim bolje od Draška Stanivukovića – Mene su zvali AL PAĆINO!

Glumim bolje od Draška Stanivukovića – Mene su zvali AL PAĆINO!

Nebojša Vukanoović tvrdi da je bolji glumac od Draška Stanivukovića. On je za N1 ponovio kako je nasamaren u „Aferi snimak na Jahorini“.

– Stanivuković je pokazao da je loš glumac. Ja da glumim bio bih mnogo bolji. Mene su kao studenta zvali Al Paćino. Stanivuković me podsjeća na glumice u talijanskom parlamentu i mislim da će imati sličnu političku karijeru. To kako se ponaša mi je hvala za podršku. Draško je tu pokazao svoje pravo lice – rekao je Vukanović.

Sa svojim nekadašnjim saborcem se, kaže, razišao mjesec dana nakon što Stanivuković pobijedio u utrci za gradonačelnika Banjaluke.

Govoreći o podršci i povlačenju podrške Stanivukoviću kazao je kako je Stanivuković s njegovim saradnicima tražio da bude na listi Nebojše Vukanovića.

– Nisu mu izašli u susret njegovim dječačkim igrama. Rekao sam ne možeš biti kod mene na listama, ne trebaju mi tvoja tri četiri mandata koja bih svakako dobio u Banjaluci. Kada je Slavko Vučević došao u PDP rekao sam Borenoviću da će uništiti PDP i pet godina su ga trpili. Kada je sve uzeo od njih napustio ih je, uništio i brutalno počeo vrijeđati, isti je sada on. Neće izaći iz PDP. Zvao me je Borenović, ali rekao sam mu da neću pričati s njim ako stoji iza razmaženog derišta. Zadnji skup u Banjaluci – on je (Draško) insistirao da ne bude niko moj, da on bude u centru pažnje. Rekao sam Borenoviću da je to sramota da priča o borbi protiv kriminala, a on u kriminalu do iza vrata – rekao je Vukanović.

Vukanović se često poredi sa velikim i slavnim pa i istorijskim ličnostima.

Tako je Faktormagzin pisao kako se uporedio sa Titom.

Vukanović umislio da je TITO – vratiću Maršalat a ja ću biti Josip Broz

autor:faktormagzin, foto: faktormagzin

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.