Ima li „VOZAČA“ u Banjaluci: Stanivuković u VIBER GRUPAMA traži STATISTE da sutra snima reklamu u autobusu

Ima li „VOZAČA“ u Banjaluci: Stanivuković u VIBER GRUPAMA traži STATISTE da sutra snima reklamu u autobusu

U Fejzbuk grupi koja je namijenjena studentima Mašinskog fakulteta objavljena je poruka da se snima reklama za Grad i da se traže studenti koji će se sutra provozati u autobusu s gradonačelnikom Draškom Stanivukovićem, a zatim će se družiti u jednom kafiću.

„Ko želi nek se javi privatno. Ja ću vas proslijediti da vas neko iz grada kontaktira da objasni kad i šta“, podijelio je jedan student, a ostali su ostavili šaljive komentare.

„Nisam produžio mjesečnu“, napisao je jedan od studenata.

Drugi kažu da su u nevjerici, jer su mislili da su Stanivukovićeve objave za društvene mreže svaki put bile stvarne, bez namještanja.

„Ja sam sve vrijeme mislio da on uzima random ljude za reklamu msm da ništa nije namješteno. Moj život više nema smisla“, napisao je razočarano drugi student.

Mašinci su dobili i upustvo da izbjegavaju alkohol ukoliko budu sudjelovali u snimanju reklame

„Izbjegavajte alkohol, kad sam snimio jednu scenu za Malagurskog popio 6 točenih hahahhaha napio se“, napisao je onaj student koji je i podijelio objavu.

Gradonačelnik je večeras slavodobitno, u najvanrednijem i najdramatičnijem mogućem fejsbuk obraćanju banjalučanima poručio da će sutra biti prevoza, tako što je počinio krivično djelo i obećao prevoznicima nešto čega nema u budžetu.

Prevoza će sutra ipak biti ali…: Stanivuković za juli prevoznicima obećao 500.000 KM kojih nema u budžetu – Čini li krivično djelo?

autor:faktormagzin/banjaluckepriče, foto:faktormagzin

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.