„Madam Nada“ podvodila djevojke mušterijama podvodila za 200 evra

„Madam Nada“ podvodila djevojke mušterijama podvodila za 200 evra

Tužilaštvo za organizovani kriminal je sudiji za prethodni postupak Posebnog odeljenja Višeg suda u Beogradu, nakon saslušanja predložilo da se svim pripadnicima organizovane kriminalne grupe koja se tereti da je izvršila krivična djela udruživanje radi vršenja krivičnih djela i posredovanje u prostituci odredi pritvor što je sud juče i uradio.

Raspisana jr potraga za još jednom ženom koja je bila dio grupe.

“Tužilaštvo je predložilo pritvor okrivljenima i to: Nedi B., Samiru B., Nini R., Milici M., Milici O. i Vesni V., zbog opasnosti od bjekstva, uticaja na svjedoke i opasnosti da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti ili izvršiti neko drugo krivično djelo”, saopštilo je tužilaštvo.

U daljem toku postupka tužilac će, kako se navodi, ispitati svjedoke, naložiti vještačenja oduzetih telefona i drugih uređaja kao i prikupiti sve dokaze radi utvrđivanja svih relevantnih činjenica u postupku.

Prema pisanju „Telegraf.rs„, sumnja se da su grupu predvodili Neda B. i njen bivši suprug Samir.

“Oni su se više od osam mjeseci bavili prostitucijom. Za njih je radilo 10 djevojka. Za veče sa klijentom uzimali su čak i do 200 evra. Oni su se reklamirali na jednom sajtu. Zarađen novac dijelili su na osnovu zaduženja koje su imali. Nada i Samir su često putovali na egzotične destinacije, a rasokošan život nisu krili već ga javno objavljivali. Pred tužiocem nisu mnogo govorili”, kaže sagovornik Telegrafa.

Petočlana kriminalna grupa uhapšena je prije nekoliko dana u Beogradu. U velikoj akciji policije i TOK-a lisice na ruke stavljene su jednom muškarcu i četiri žene. Jedna je još u bjekstvu.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.