Martina ima NAJVEĆE GRUDI U EVROPI, a svojim operacijama je šokirala  svijet

Martina ima NAJVEĆE GRUDI U EVROPI, a svojim operacijama je šokirala svijet

Martina Big (33) postala je poznata u svijetu po svojim grudima za koje tvrdi da su najveće u Evropi, a sada je pokazala i kako je izgledala prije nego što je dobila ovu titulu, odnosno ijsvih plastičnih operacija koje je uradila da bi ih dobila, sa svojim prirodnim grudima.

Naime, ova njemačka manekenka je ranije ima prirodne grudi normalne veličine, da bi prije deset godina sebi postavila zadatak da dobije najveće grudi na evropskom kontinentu. Sada kada je u tome očigledno i uspjela, Martina je na Instagramu pokazala kako je izgledala prije, nakon čega je njenih 58.000 pratilaca ostalo zabezeknuto i u najmanju ruku šokirano tom transformacijom.

Na retrospektivnom snimku se vidi da je manekenka nekada imala plavu kosu i njen prirodni ten kože, umjesto današnje crne kose i potamnjenom tena. Sama Martina je ispod fotografije napisala: „Fotografija sa lijeve strane je snimljena prije 10 godina, prije nego što sam imala prvu plastičnu operaciju. U međuvremenu sam se promijenila od glave do pete, dok se jedna od najvećih promjena svakako desila mojim grudima“, kazala je ona.

Martina je rizikovala svoje zdravlje tako što je godinama uradila puno operacija samo kako bi enormno povećala grudi, zbog čega je njen grudnjak dostigao ogromnih, neprirodno velikih 32T. Iako mnogi vole Martininu transformaciju, ona nije prošla bez komplikacija. Njene ogromne i uvijek proširive implantate ljekar naduvava pomoću fiziološkog rastvora preko ventila skrivenog ispod njenog pazuha, pa zbog toga manekenka ne može da veže pojas u automobilu i mora da koristi produžni pojas da bi prešla preko svojih ogromnih grudi. Takođe, prije spavanja, Martina nema drugog izbora osim da spava na leđima ili da koristi mnogo jastuka da podupre svoje tijelo ako leži naprijed. Takođe mora „redovno da trenira leđa“ kako ne bi patila od strašnih bolova.

 

Prije dve godine, bivša stjuardesa je otkrila da želi da bude identifikovana kao afrička crnka. Martina je započela svoju transformaciju uz podršku supruga Majkla. Rođena je u Njemačkoj kao bijela žena plave kose, ali je hrabro izjavila da pomaže u osnaživanju crnih žena sopstvenim izgledom nakon radikalnih injekcija za sunčanje kako bi dramatično promijenile boju njene kože. U Keniji je krštena pod novim svahili imenom – Malaika Kubva, što znači Veliki anđeo – kako je rekla da želi da živi kao „prava Afrikanka“.

Objava poređenja modela dobila je preko stotinu lajkova i mnogi su bili oduševljeni koliko se promijenila. Jedan komentator je rekao: „Apsolutno volim tvoju transformaciju. Ti si jednostavno tako lijepa.” Dok je drugi napisao: „Volim kako inspirišete ljude da rade ono što ih čini srećnim“. Neki su pak napisalo: „Bila si lepa prije cijele ove transformacije.“

 

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.