Miloš Stanišić pojasnio razloge napuštanja DNS-a i otkrio gdje će dalje: Sve je rekao osim imena Draška Stanivukovića!

Miloš Stanišić pojasnio razloge napuštanja DNS-a i otkrio gdje će dalje: Sve je rekao osim imena Draška Stanivukovića!

Zbog lošeg odnosa na lokalnom nivou u DNS-u Miloš Stanisić, kako kaže, bio je prinuđen da istupi iz stranke, iako je bio predsjednik GO DNS-a Bijeljina.

“Napustio sam DNS, ali ne politiku i nadu u bolju i ljepšu Republiku Srpsku. Potražiću svoje mjesto u drugoj partiji koja će, nadam se, imati više razumijevanja od vrha DNS-a”, poručio je u rubrici “Bez uvijanja” jutarnjeg programa BN TV bivši predsjednik GO DNS-a Bijeljina Miloš Stanišić.

“Mislim da napuštanje jednog tima ne znači ništa strašno. I u životu kad vam nešto ne odgovara, samo odete, tako je bilo i ovdje”, kazao je.

Naglasio je da neće sjediti srkštenih ruku i sa strane gledati kako se urušava sistem u Republici Srpskoj.

“Nisam odustao od ideje da ovo može biti bolje mjesto za život”, istakao je Stanišić.

On najavljuje svoje aktivno učešće na ovogodišnjim izborima.

“Biraću tim sa kojim mogu da sarađujem, ovoga puta sam pogriješio, nadam se u sljedećoj odluci neću pogriješiti. Razgovori sa svim strankama postoje već u prethodnih par dana, drago mi je da ima inteserovanja za mene jer to znači da nešto vrijedim. Sa mnom neće niko trgovati, otići ću tamo gdje me srce vuče i gdje će biti razumijevanja za mene, tamo gdje ću imati dobru saradnju sa cijelim timom”, izjavio je Stanišić.

Raduje se saradnji sa mladim ljudima, kaže Stanišić, te navodi da odlaskom mladih iz stranke, ta partija definitivno gubi.

“Definitivno mladi treba da preuzimaju političku scenu. Potreban je neko ko tu može biti i za dvadeset ili trideset godina. Naravno da je šteta, kako za DNS, tako i za svaku partiju”, naglasio je.

Bivši DNS-ov čovjek ističe da je sa predsjednikom te partije u dobrim odnosima, iako se u posljednje vrijeme dešavalo da imaju različite i poglede i izjave na određenu temu, ali to nije bio jedan od problema, kaže Stanišić.

autor:noviglas/faktomagazin,, foto:faktormagzin

Share

Jedan komentar na “Miloš Stanišić pojasnio razloge napuštanja DNS-a i otkrio gdje će dalje: Sve je rekao osim imena Draška Stanivukovića!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.