Na roštilju u Solinu mu se zapalila boca s benzinom, pala na bebu

Na roštilju u Solinu mu se zapalila boca s benzinom, pala na bebu

Na roštilju zapalio bebu benzinom

Djevojčica stara manje od dvije godine teško je ozlijeđena u naselju Blaca u Solinu, gdje je u nedjelju oko 14 sati zadobila opekline po čitavom tijelu zbog čega je privedena jedna osoba, izvijestila je splitska policija.

Policija je oko 14 sati iz KBC-a Split dobila informaciju da je liječnička pomoć pružena djetetu koje ima opekline po tijelu izazvane zapaljivom tekućinom.

„Prema do sada prikupljenim informacijama u pomoćnom objektu (pušnici) na solinskom području, za paljenje vatre osoba je koristila zapaljivu tekućinu koja se nalazila u boci te je u jednom trenutku vatra zahvatila bocu, zbog čega je osoba bacila zapaljenu bocu sa zapaljivom tekućinom u dvorište u kojemu se nalazilo dijete.

Vatra je zahvatila curicu izazvavši joj opekline po tijelu“, izvijestila je policija

Osoba koju se povezuje s tim događajem nalazi se u prostorijama policije te se nad njom provodi kriminalističko istraživanje, dok se na mjestu događaja obavlja očevid. U bolnici se doznaje da je dijete u životnoj opasnosti.

Zapalila se boca s benzinom, čovjek je u panici bacio

Kako neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija, teško je ozlijeđena djevojčicu stara godinu i 3 mjeseca.

Nalazi se u splitskoj bolnici na respiratoru, ima jako teške opekline glave i lica.

Tragedija se dogodila na izletištu kod crkve Gospe od Zdravlja u Blacama kada se okupilo društvo slaveći rođendan.

Uzvanici su krenuli pripremati roštilj i paliti vatru, a jedan od njih polio je drva benzinom koji se nalazio u plastičnoj boci.

Nakon što je plamen zahvatio bocu muškarac se uspaničio i ne gledajući pozorno oko sebe u strahu je bacio bocu dalje od sebe.

Na žalost, boca je najvjerojatnije pogodila nesretnu djevojčicu koja se igrala te ju je vatra zahvatila po tijelu.

Članovi njene obitelji i ostali prisutni odmah su priskočili djevojčici i pokušavali ugasiti plamen, valjajući je po travi, a vrlo brzo stigla je i Hitna pomoć koja ju je odvela u bolnicu.

Na roštilju zapalio bebu benzinom

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.