NAJEMOTIVNIJI TRENUTAK NA PROSLAVI RAŽNATOVIĆA: Ovu su pjesmu posvetili Arkanu, na svadbi sa Cecom se zbog ovih riječi popeo na STO

NAJEMOTIVNIJI TRENUTAK NA PROSLAVI RAŽNATOVIĆA: Ovu su pjesmu posvetili Arkanu, na svadbi sa Cecom se zbog ovih riječi popeo na STO

Veljko Ražnatović dobio je drugog sina Kristana, koji se rodio na dan rođenja pokojnog dede Željka Ražnatovića Arkana. U domu na Dedinju, ponosna baka Svetlana Ceca Ražnatović organizovala je veliko slavlje i bila je jedna od najveselijih na žurki koja je trajala do ranih jutarnjih sati.

U jednom trenutku, kada je Sloba Radanović zapevao „Oj svijetla majska zoro“, Ceca se popela na stolicu i zapevala iz sveg glasa.

Mnogi su se prisetili da su se Ceca i Arkan najviše veselili kada je počela ova pesma na njihovoj svadbi.

„Oj svijetla majska zoro, majko naša Crna Goro, majko naša… Sinovi smo tvog stijenja, i čuvari tvog poštenja“, orili su se stihovi, Ražnatović je sve vreme stajao i pevao, pa se i prekrstio kada se spomenuo „sveti Lovćen“!

Podsetimo, Svetlana Ražnatović i Željko Ražnatović Arkan venčali su se 19. februara 1995. godine i po svim pravoslavnim i srpskim običajima.

Kada je na samom veselju krenula pesma „Oj svijetla majska zoro“, Arkan je skočio, popeo se na sto i zapevao, a Ceca ga je zdušno pratila.

Ražnatovići su proreklom iz Crne Gore, a otac pokojnog Arkana je bio oficir JNA koji je bio Crnogorac sa Ceklina. Željko je uvek bio ponosan na crnogorsko poreklo, a to je preneo na sve svoje sinove.

Autor:kurir.rs, video: telegraf.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.