NAKON 27 SATI OBUSTAVLJENA POTRAGA! Mala Danka nije na tom terenu

NAKON 27 SATI OBUSTAVLJENA POTRAGA! Mala Danka nije na tom terenu

Nakon 27 sati obustavljena potraga – Mala Danka nije na tom terenu

Policija proverava zeleni punto

Sigurnosne kamere postavljene na jednoj kući u mestu Banjskom polju kod Bora juče nestala Danka Ilić (2), za kojom potraga i dalje traje, snimile su zeleni punto koji velikom brzinom prolazi ulicom nekoliko minuta pošto je majka primetila da devojčice nema!

– Na snimku sa sigurnosnih kamera posavljenih na jednoj kući snimile su da je ulicom u 13.47 velikom brzinom prošao zeleni „punto“.

Na snimku sa iste kamere, vidi se i kako majka da Dankom i drugim detetom istom ulicom prolazi u 13.10.

Da devojčice nema, primetila je samo dva minuta pre nego što je automobil projurio ulicom – otkriva izvor Kurira.

Hitno se oglasio MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, nakon 27 sati detaljne pretrage terena u potrazi za dvogodišnjom Dankom Ilić u prigradskom naselju Banjsko Polje i Brestovačkoj banji, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadašnji rezultati ukazuju da se devojčica ne nalazi na ovom području površine od oko 10 kvadratnih kilometara.

Policija nastavlja intenzivan operativan rad u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa nestankom deteta, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Tokom proteklih 27 sati, u potrazi za Dankom Ilić, čiji je nestanak juče prijavljen, učestvovalo je više od 500 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova – Žandarmerija, policija opšte nadležnosti, Uprava kriminalističke policije, Uprava za tehniku, Helikopterska jedinica, Sektor za vanredne situacije, Uprava saobraćajne policije, Policijska uprava u Boru, kao i Gorska služba spasavanja i članovi dobrovoljnog vatrogasnog društva.

Policijska vozila napustila mesto događaja

Kako javlja reporter Kurira sa lica mesta, oko 20 policijskih automobila napustilo je mesto događaja.

NE PROPUSTITE:

SVE VIŠE SUMNJIVO: Kamera snimila nestalu Danku, u potragu uključena i forenzika! Od djeteta ni trag, a pada noć!

autor: http://kurir.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.