NEMATE ŽELJU DA VODITE LJUBAV SA PARTNEROM? Uradite ovih pet stvari i sve će se promijeniti

NEMATE ŽELJU DA VODITE LJUBAV SA PARTNEROM? Uradite ovih pet stvari i sve će se promijeniti

 

Planirajte seks

Da, stavi to u svoj kalendar. Možda ne zvuči „seksi“ ili „spontano“, ali potrebno je da odredite vrijeme kada ste potpuno slobodni i rasterećeni.

Ne morate nužno očekivati seks, samo stvorite prozor mogućnosti da se seks dogodi. Seks počinje u mozgu. Dakle, ako još nemate „seksualni“ sastanak sa svojim partnerom, potrudite se da napravite stalni sastanak. Šta ćete raditi sa tim vremenom, potpuno zavisi od vas dvoje, ali zabavite se. Vaša mašta je granica!

Seks na prvom mjestu, hrana na drugom

Ako imate sastanak sa djevojkom, odlično! Imajte seks prije večere. Niko ne želi da ima seks kada je naduven, ima gasove i umoran je. Ovo često dovodi do osjećaja razočaranja kada noć ne prođe onako kako je zamišljeno.

Identifikujte svoje prepreke i šta vas uzbuđuje

Saznajte šta vas koči, a šta vas uzbuđuje. Želite da eliminišete stvari koje vas pogađaju.

Neka vam postane navika da se voljno bavite aktivnostima koje će izazvati uzbuđenje

Smislite neke ideje koje će vas oraspoložiti. Time ćete pomoći održavanju veze između vas i vašeg partnera. Kada se parovi osjećaju povezano, prijavljuju veće zadovoljstvo u vezi. Ako se osjećate zadovoljno u svojoj vezi, budite spremni da se uključite u stvari koje će podstaći uzbuđenje koje će dovesti do želje. Ove stvari mogu biti mentalne ili fizičke.

Ples je odličan način za izazivanje uzbuđenja, pa su i zajedničko vježbanje, isprobavanje novih stvari i čitanje.

Fokus na predigru

Mašta vam je ovdje jedina granica. Ostavite bilješke koje će vaš partner pronaći, slati nasumične tekstualne poruke tokom dana, preuzeti inicijativu i izvršiti rezervacije sredinom nedjelje u restoranu i tamo se upoznajte sa svojim partnerom nakon posla.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.