Oglasila se sestra monstruozno ubijene žene iz Gradačca: Ubio je on život u njoj i ranije

Oglasila se sestra monstruozno ubijene žene iz Gradačca: Ubio je on život u njoj i ranije

Oglasila se sestra monstruozno ubijene žene iz Gradačca, Ubio je on život u njoj i ranije.

Nije moju Nizamu ubio samo Nermin. Nije to uradio samo metkom. Ubio je on život u njoj i ranije. Ubili su je zajedno i njegovi ljudi iz institucija. Sutkinja Lejla Numanović koja je odbila prijedlog o zabrani prilaska.

Doušnici iz MUP-a Gradačac koji su mu rekli s kojeg broja je prijavljeno nasilje u porodici napisala je na društvenim mrežama Emina, sestra prve žrtve krvavog pira Nermina Sulejmanovića.

Nakon svirepog višestrukog ubistva koje je počinio Nermin Sulejmanović, građani Gradačca opraštaju se od onih koji su u krvavom piru tragično stradali. Prva žrtva bila je Nerminova nevjenčana supruga Nizama Hećimović koja je stradala pred očima njihove kćerkice. Od tragično stradale žene se opraštaju potresnim riječima, a kako ističu, najviše ih boli što Nizama “nije stradala samo od Nerminove ruke”.

Sutkinja prepisala tuđe riješenje

Nizama Hećimović nekoliko puta je prijavila svog nevjenčanog supruga Nermina Sulejmanovića za nasilje, međutim, Sulejmanović je za tu prijavu saznao, a sistem umjesto da je zaštiti, on joj je poslao dželata na vrata.

autor:http://bl-portal.com

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.