PALE VATRU: Zapad hoće da završi proces razbijanja Srba

PALE VATRU: Zapad hoće da završi proces razbijanja Srba

Zapadne sile potpaljuju vatru na Kosovu i Metohiji i u regionu zato što nisu završile proces razbijanja srpskog naroda i čine sve da Srbi budu poraženi, ocijenio je nekadašnji predsjednik privremenog Izvršnog vijeća Kosova i Metohije Zoran Anđelković.

Komentarišući današnji upad specijalaca ROSU na sjever Kosova, Anđelković je istakao da je to još jedan pokazatelj koji govori da Zapad potpaljuje vatru kako bi razbio Srbe.

„Saopštenje Kfora, koje su preneli beogradski mediji, je sramotno, jer oni kažu da pažljivo prate situaciju i da prištinska policija sprovodi operaciju primene zakona širom /samoproglašenog/ Kosova. To dokazuje gde su i na čijoj strani KFOR i NATO“, rekao je Anđelković za Televiziju „Pink“.

On je ukazao da srpski narod na sjeveru Kosova i Metohije, a naročito njegovi politički predstavnici, treba da se čuvaju da ne upadnu u opasnu zamku.

„Na sastanku sa predsednikom /Aleksandrom/ Vučićem u Raškoj ljudi su govorili da ne treba izlaziti na lokalne izbore. Albanski lideri bi to voleli, jer računaju da će im Brisel i NATO dozvoliti da u toj situaciji u srpskim sredinama postave svoja rukovodstva“, rekao je Anđelković i zamolio predstavnike srpskog naroda da dobro razmisle o tome.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.