Plejbojeva zečica: Hefner nas je drogirao da bi lakše širile noge

Plejbojeva zečica: Hefner nas je drogirao da bi lakše širile noge

Nakon što su bivše djevojke Hjua Hefnera, bliznakinje Šenon, iznijele detalje o njihovom odnosu sa pokojnim osnivačem časopisa Plejboj, na mrežama sada kruži i snimak na kome Holi Medison, jedna od Hefnerovih najpoznatijih djevojaka, govori o životu sa njim.

 

U predstojećoj dokumentarnoj seriji koja će prikazati nepoznate detalje iz života Plejbojevih zečica, glavnu riječ ima upravo Holi Medison.

Zečica je i ranije govorila o dešavanjima u zloglasnoj Plejbojevoj vili, u svojim memoarima iz 2015. godine.

U novom isječku iz serije „Tajne Plejboja“, koja će premijeru imati u januaru 2022. godine, Medison kaže da je bila u „krugu groznih stvari koje su se događale u vili“, i dodaje da bi pokojni Hefner brzo izgubio živce kad god bi ona učinila nešto sa čime se on ne slaže.

Dokumentarac koji traje deset sati otkriće emocionalnu borbu koju je Medison doživjela dok je bila u vili prije Hefnerove smrti, 2017. godine, kada je on imao 91 godinu.

Nakon što je šest mjeseci živjela u vili sa grupom identičnih plavokosih ljepotica, Medison je ispričala kako je Hef poludio i vikao na nju kada je odlučila da ošiša svoju dugu kosu. Rekao joj je tada da izgleda „jeftino i ofucano“, prenosi „B92„.

„Vratila sam se s kratkom kosom i Hefner se iskalio na meni, urlao je i rekao da sada izgledam staro, grubo i jeftino“, izjavila je ona u snimku.

Sondra Tiodor, jedna od djevojaka iz vile, potvrdila je njenu priču, a u istom snimku tvrdi da su sve konstantno bile drogirane i da je takav život bio iscrpljujući.

Pominje se i da ih je Hefner drogirao kako bi „lakše širile noge“.

Navodno je djevojkama davao kviluds (Quaaludes), drogu koja se često koristila za poboljšanje seksa ali i kao sedativ poslije kog bi djevojke brzo ostajale bez svijesti. Ta droga je danas poznatija i pod imenom „metakvalon“.

Njegova bivša sekretarica Lisa Loving Baret takođe je potvrdila ove priče.

„Kviluds je droga koju su nazivali i širiteljem nogu. Hefner bi djevojkama davao sedative kako bi lakše širile noge“, rekla je ona, prenosi „B92“.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.