Poznato kako je ubijen vlasnik kafane

Poznato kako je ubijen vlasnik kafane

Poznato kako je ubijen vlasnik kafane

Obdukcija tijela Zorana Obradovića (68) zvanog Gusak iz Rume obavljena je na Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu, a pokazala je da su na telu pronađene višestruke povrede i prelomi, uključujući dvostruki prelom vilice, dva rebra i nosne kosti, a uzrok smrti je davljenje, pišu mediji u Srbiji.

Policijski službenici iz Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Policijskom upravom u Sremskoj Mitrovici, identifikovali su i uhapsili V.S. (49) osumnjičenog za ubistvo Obradovića, inače bivšeg vlasnika lokalne kafane, a sada vlasnika odgajivačnice pasa, čije je tijelo pronađeno prije dva dana.Sin ubijenog Zorana, kaže da se 5. marta obratio policiji nakon što je pronašao tijelo oca u njegovoj kući na podu spavaće sobe, a pored njega bio je i pas rase „doberman“. U sobi su se vidjeli tragovi krvi i povrede na prstima ruke pokojnika.

Prema riječima sina, Zoran je živio sam u kući i nije viđen prethodna četiri dana.

Poznato kako je ubijen vlasnik kafane

Takođe je prijavio da se u dvorištu i ispred kuće ne nalazi automobil koji je koristio njegov otac.

U dnevnoj sobi primećena je premetačina, a na rukama su bile uočljive povrede i nagriženi prsti, za koje se pretpostavlja da ih je najverovatnije nanio pas. Takođe, pronađena je i bejzbol palica s tragovima crvene boje nalik na krv.

Policija uhapšenog V.S. sumnjiči da je u noći između 3. i 4. marta, lišio života muškarca starog 67 godina u njegovoj kući u Rumi, da je nakon toga, uzeo njegov automobil i dao ga četrdesettrogodišnjem muškarcu na području Sremskih Karlovaca, protiv kojeg će biti  podneta krivična prijava za krivično delo prikrivanje.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici, osumnjičenom  je određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

autor: http://kurir.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.