Da li je ovo znak da kuća krije neku tajnu?

Da li je ovo znak da kuća krije neku tajnu?

Da li je ovo znak da kuća krije neku tajnu.Kući kod koje je nestala Danka Ilić (2) ponovo su se približili spasioci i policijska vozila kada je mehanizacija skoro završila grubo čišćenje kuće, javlja reporter Telegrafa sa lica mjesta.

Kako se na slikama sa lica mjesta može vidjeti, bager je odnosio posljednje gomile smeća kada su spasioci počeli da se približavaju kući.Podsjetimo, potraga za Dankom Ilić (2) ušla je u četvrti dan. U potragu od jutros uključeno je još 18 vatrogasaca i pas Zigi.

Bageri su juče cijeli dan kopali i iznosili smeće i krševe iz kuće, a ispred kuće kod koje je posljednji put viđena nestala Danka Ilić (2) za kojom traga cijela Srbija stigla je teška mehanizacija koja će i danas raditi na raščišćavanju terena.

Pas Zigi već je počeo da pretražuje teren.

Oglasio se MUP

Dva Specijalistička tima za spasavanje iz ruševina iz Beograda i Novog Sada, Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova, noćas su stigli u Banjsko Polje i rano jutros započeli detaljnu pretragu terena oko kuće ispred koje je nestala dvogodišnja djevojčica Danka Ilić.

Timove čini 18 vatrogasaca-spasilaca sa 5 terenskih vozila i spasilačkim psom.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova kontinuirano preduzimaju sve mjere i radnje na pronalasku djevojčice i utvrđivanju svih činjenica i okolnosti njenog nestanka.

Mještanka otkrila nov detalj

Jedna mještanka Banjskog Polja za Telegraf je otkrila novi detalj u vezi sa slučajem nestanka Danke Ilić (2). Kako je objasnila postoji jedno mjesto koje je skoro nemoguće istražiti, pa pretpostavlja da može otežati potragu za djevojčicom.

„Postoji kanal koji tera vodu dosta daleko, tu je skoro nemoguće bilo šta uraditi, jer voda teče dosta brzo, a ostalo je sve pretraženo“, kaže  mještanka.

Kako napominje, u trenutku kada je Danka nestala nije videla nikoga ko bi mogao, kako kaže, da je otme, niti je čula bilo šta.

Danka Ilić nestala je 26. marta ove godine u Banskom Polju.

Zbog nestanka Danke Ilić u Srbiji je prvi put aktiviran sistem „Pronađi me“.

autor:http://glassrpske.com

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.