Danka Ilić bi danas slavila 2. rođendan: Umjesto veselja, ne mogu da nađu tijelo ni nakon 40 dana

Danka Ilić bi danas slavila 2. rođendan: Umjesto veselja, ne mogu da nađu tijelo ni nakon 40 dana

Danka Ilić bi danas slavila 2. rođendan.

Djevojčica Danka Ilić rođena je na Đurđevdan 2022. godine i danas bi proslavila drugi rođendan. Ona je nestala 26. marta u Banjskom Polju kod Bora, a ubijena je istog dana, samo nekoliko minuta nakon što se odvojila od majke Ivane i brata. Komšinica porodice Ilić ispričala je kako je izgledala proslava prvog rođendana prošle godine.

„Danka Ilić je rođena na Đurđevdan 2022. godine i danas bi proslavila drugi rođendan. Znam da bi joj roditelji spremili tortu i poklone i da bi se radovala kao što se svako dijete raduje poklonima i rođendanu… Sjećam se da su joj prije godinu dana napravili tortu Mini Maus sa roze svjećicom… Еto, umjesto veselja, djevojčicu ne mogu da nađu ni posle 40 dana, a Dankin otac Miloš i majka Ivana ne mogu svoju kćerku da sahrane kako dolikuje kako bi mali anđeo počivao u miru!“, rekla je komšinica za „Kurir“.

Da podsjetimo, Danka Ilić nestala je u utorak 26. marta u 13:45 u Banjskom Polju kod Bora. Istraga je dosad utvrdila da je ona ubijena samo sedam minuta kasnije, u 13:52 kada je na nju naletjelo službeno vozilo JKP Vodovod Bor u kojem su bili S.J. (50) i D.D. (50). Oni su je udarili automobilom nakon čega su izašli iz vozila, zadavili je jer je još bila živa, spakovali u gepek i bacili tijelo na obližnju deponiju. Tijelo ubijene djevojčice i dalje nije pronađeno, a osumnjičeni za ubistvo nalaze se iza rešetaka.

autor:http://atvbl.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.