Drugi dan potrage za dvogodišnjom Dankom: Novi detalj bi mogao pomoći u njenom pronalaženju

Drugi dan potrage za dvogodišnjom Dankom: Novi detalj bi mogao pomoći u njenom pronalaženju

Drugi dan potrage za dvogodišnjom Dankom.Djevojčica Danka Ilić (2) nestala je u utorak popodne u Banjskom polju kod Bora.

Ona je nestala u 13.45 u trenutku kada je njena majka otišla da sipa vodu starijem djetetu.- Okrenula sam se da dam vodu drugom djetetu i kada sam pogledala ponovo, nje tu nije bilo – rekla je majka za Telegraf.

Vijest o njenom nestanku se brzo proširila društvenim mrežama, a osim vojske i policije u potragu za malom Dankom uključili su se i psi tragači, kao i građani Bora i okoline.

U Srbiji je prvi put aktiviran sistem Amber alert pod nazivom “Pronađi me”, a informacije o djevojčici Danki biće poslate SMS-om svim građanima Srbije kako bi pomogli i alarmirali policiju u slučaju da imaju informacije u vezi sa nestalom dvogodišnjom devojčicom.

Potraga je i dalje u toku.

 

“Saznali smo da je policija pregledala da li ima sigurnosnih kamera na mjestu gde je nestala djevojčica. Nađeno je samo na jednoj kući kamera i taj snimak je policija uzela i nastoji da pokuša da dođe do novih informacija. Taj snimak se trenutno provjerava”, rekao je novinar Kurira sa mjesta događaja i potom dodao:

“Takođe saznajemo da je po nestanku Danke, majka je bila u panici i okrenula je muža. On se stvorio za samo nekoliko minuta. Oni su počeli da traže djevojčicu. Pošto nisu mogli da je nađu pozvali su policiju. Policija je brzo došla na lice mjesta i shvatila ozbiljnost situacije pozvala veći broj patrola. Kasnije su se i pripadnici žandarmerije uključili. Takođe pripadnici ostalih policijskih uprava su se uključili kao ispomoć u potrazi. Jednostavno se proverava svaki podatak”.

autor:http://glassrpske.com

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.