HIT iz Skupštine Srbije: Poslanik Staša Stojanović, u stilu prave starlete, snimila selfi?!

HIT iz Skupštine Srbije: Poslanik Staša Stojanović, u stilu prave starlete, snimila selfi?!

Novi poslanik u Skupštini Srbije Staša Stojanović za vrijeme konstitutivne sednice Skupštine Srbije snimala je selfi. Nakon toga potpisala je zakletvu kao zastupnik građana i tako postala hit današnje sjednice.

Zatim se tim snimkom pohvalila na društvenim mrežama.

„Narodna poslanica Repeblike Srbije. Samo da kažem da ću biti najbolja verzija sebe, nastaviću da se poredim samo sa sobom jer put koji sam prošla, školu koju sam stekla i svakodnevni život koji živim verujem da je vredan ne samo ovoga već i svega što znam da me čeka u budućnosti“, napisala je Stojanović na Instagramu i dodala:

„Zahvalnost koju osećam prema ljudima koji su bili tu za mene ću pokazati na svoj način, a to je lojalnost i borbenost. Hvala prijateljima ali i neprijateljima koji su od mene napravili ovo što jesam“.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Eko Straža (@ekostraza)

Nedavno se pohvalila na Tviteru da ima više od pet rokovnika u kojima svakog dana po nekoliko sati zapisuje govore lidera.

„Malo ko zna da imam preko 5 rokovnika u koje zapisujem govore lidera. Radim to godinama unazad. Svaki dan, par sati. To je moja strast, ljubav“, napisala je Stojanović.

autor:faktormagazin/nova.rs, foto i video IG Staša Stojanović

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.