Incident na aerodromu Nikola Tesla: Prvo napadnut policajac, pa stigla dojava o antraksu

Incident na aerodromu Nikola Tesla: Prvo napadnut policajac, pa stigla dojava o antraksu

Na beogradskom aerodromu izbio je incident.

Policajac D.M. (29) je povrijeđen na aerodromu „Nikola Tesla“ u Surčinu, kada je na njega u avionu za Štutgart, fizički nasrnuo Britanac jer nije želio da stavi zaštitnu masku.

„Vikao je na policajca i govorio mu da su ljudi koji su primili vakcine Satanine sluge“, rekao je jedan od očevidaca, a prenosi Telegraf.

Očevidac je još dodao: „On je počeo da pravi nered još prije ulaska u avion. Nije htio da stavi masku, a kapetan je pozvao policiju. Kada su stigli pripadnici MUP-a, Britanac ga je udarao i vikao da će da izađe samo silom. Takođe je vikao da planetom upravljaju Satanini vojnici. Tada su policajci pokušali da ga privedu, ali je onda on laktom udario D. M. u glavu, a zatim ga udario u glavu još dva puta. Poslije je savladan, a potom izveden napolje. Psovao je na japanskom jeziku (obzirom da je Azijat, ali državljanin Britanije), potom na engleskom, srpskom“.

U trenutku kada se dogodio napad na policajca, dogodile su se dve pretnje eksplozivom u avionima „ER Srbije“ za letove za Moskvu i Istanbul.

Inače, ovo je prvi put da su prijavljene i prijetnje eksplozivom i antraksom u aerodromskoj zgradi.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.