KOVIN: Majka slala kćerku u kuću pedofila i govorila joj da uzme novac

KOVIN: Majka slala kćerku u kuću pedofila i govorila joj da uzme novac

Muškarac N.M. (61) i maloljetnik (17) osumnjičeni su da su obljubili djevojčicu (13) u selu kod Kovina,a kako tvrde mještani, njena majka je za sve znala i navodila je da ide kod osumnjičenog i uzima novac za seksualne usluge.

Mještani sela pričaju da je majka slala djevojčicu u kuću osumnjičenog, iako je znala da on sa njom ima seksualne odnose, navodno su se i dopisivali kada će ona da dođe kod njega kući.

– Čuli smo da su im inspektori oduzeli telefone u kojima su pronašli prepiske, ali i eksplicitne snimke djevojčice koje je N.M. pravio. Svi pričaju da je majka znala šta se sa kćerkom dešava, ali da je svjesno slala svoje dijete u kandže porodičnog prijatelja koji ju je seksualno zlostavljao. Navodno, ona je djevojčicu nagovarala i da uzme novac za seksualne usluge – pričaju.

Majka žrtve uhapšena je i sumnjiči za zanemarivanje i zlostavljanje djeteta, ali i za podvođenje i omogućavanje prostitucije,

Ona i N.M. uhapšeni su u petak i ispitani u Osnovnom i Višem tužilaštvu u Smederevu, dok je protiv maloljetnika, za koga je djevojčica navodno bježala, podnijeta krivična prijava u redovnom postupku.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.