Maloljetne rođake ljubio i dodirivao po tijelu: Osuđen pedofil iz Pančeva

Maloljetne rođake ljubio i dodirivao po tijelu: Osuđen pedofil iz Pančeva

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je Osnovnom sudu u Pančevu optužni predlog protiv A.S. iz Pančeva zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio dva produžena krivična dela nedozvoljene polne radnje. Osnovni sud u Pančevu, postupajući po optužnom predlogu, osudio je optuženog A.S na kaznu od godinu dana i devet meseci zatvora.

 

Sumnjiči se da je u vremenskom periodu od maja 2020.godine do maja 2021.godine nad dve maloletne oštećene, kojima je tetak, vršio nedozvoljene polne radnje tako što je u deset navrata ljubio jednu po polnom organu, mazio je po vratu i celom telu.

 

„Drugu je ljubio po telu, dodirivao po polnom organu i zahtevao da ona njega dodiruje po njegovom polnom organu, sve u nameri da zadovolji svoj seksualni nagon zbog čega je Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu predložilo da se A.S. osudi na kaznu zatvora u trajanju od 1 godine i 9 meseci, na koju krivičnu sankciju je Osnovni sud u Pančevu, postupajući po optužnom predlogu i osudio optuženog A.S.“, navodi se u saopštenju Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.