Mrtvu ženu vozio 140 kilometara i bacio u Ibar?

Mrtvu ženu vozio 140 kilometara i bacio u Ibar?

Policijske patrole iz Tutina, Novog Pazara i okolnih gradova, i dalje tragaju za M. P. (55) iz Tutina, koji je osumnjičen da je ubio Maju Odalović (35) iz Kraljeva, čije je tijelo u četvrtak popodne nađeno u kanjonu Ibra blizu Tutina, kilometar uzvodno od mjesta Ribariće.

Prema dosadašnjim nalazima istrage, osumnjičeni je tijelo ubijene žene vozio oko 140 kilometara od Kraljeva do Tutina.

Zamjenik višeg javnog tužioca u Novom Pazaru Edis Arifović rekao je za Informer da su u vozilu osumnjičenog pronađeni značajni tragovi i dokazi.

– Sve to ukazuje da je žrtva ubijena u tom automobilu -kazao je Arifović.

Kako Informer saznaje, osumnjičeni M.P. je najverovatnije otišao u Kraljevo svojim automobilom kako bi se video sa Majom. U automobilu je došlo do svađe, a zatim i ubistva.

– Osumnjičeni je njeno beživotno tijelo vozio najmanje 140 kilometara. Od Kraljeva do Tutina prošao je kroz desetine naseljenih mjesta, kroz gradove i opštine… Vjerovatno se trudio da izbjegne saobraćajno-policijske patrole kojih, inače, ima mnogo na toj deonici puta – kaže izvor iz Tutina.

Isti zvor kaže da je Maja ubijena u vozilu na Ibarskoj magistrali u Kraljevu.

Putem do rijeke je vozio oko sto metara, a zatim je na obali parkirao automobil.

-Iz automobila je iznio tijelo ubijene žene i sa leve obale ga bacio u rijeku. Tijelo je plutalo dvadesetak metara i zakačilo se o kamen. On to nije primjetio pa je ušao u vozilo i otišao odatle – kaže ovaj izvor.

Na samo dvadesetak metara od mjesta sa kojeg je bacio tijelo u rijeku nalazi se ribolovačka kućica. Osumnjičeni je to mjesto izabrao jer je, najverovatnije, primetio da iz dimnjaka ne izlazi dim što znači da u kućici nije bilo nikoga.

O M. P. se u Tutinu moglo saznati tek da nije imao neki stalni posao, iza sebe ima brak koji je davno razveden, živio je boemski, često posjećivao kafane, povremeno je putovao u Njemačku, gdje je radio.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.