Roditelji sa bebom sletjeli autom u kanal

Roditelji sa bebom sletjeli autom u kanal

Tročlana porodica sa bebom iz Kikinde, sletjela je jutros automobilom u kanal na putu između Kikinde i Bašaida.

Automobil marke hyndai I 20 u kanalu se prevrnuo, ali su, po svemu sudeći, vazdušni jastuci sačuvali živote ovih ljudi. Sreća je pa u kanalu nije bilo ni vode, prenose “Novosti“.

U automobilu su bili roditelji i njihova beba, mlađa od godinu dana, koja je ostala nepovrijeđena, dok su otac i majka zadobili lake tjelesne povrede.

Kako smo saznali u Opštoj bolnici u Kikindi, gdje su sve troje pregledani, majka je zadobila lakše povrede glave i grudnog koša.

“Muškarac ima povrijeđeno rebro i nadlakticu i biće upućen na ortopedski pregled i dijagnostiku u bolnicu u Zrenjanin pošto naša bolnica trenutno nema ortopeda.

Beba, tačnije odojče je dobro i ono je za kućno liječenje. Otac i majka djeteta imaju lake tjelesne povrede i nadamo se da će oboje biti dobro”, rečeno je “Novostima” u Opštoj bolnici u Kikindi.

Nezgoda se dogodila nešto prije osam sati, kada je žena (31), koja je vozila automobil, iz za sada nepoznatih razloga, izgubila kontrolu nad vozilom i sletjela u kanal pored puta.

Auto je s kolovoza sletjelo kod kod naselja Vincaid. Prvu pomoć putnicima su pružili vozači koji su tuda prolazili i oni su pozvali policiju i Hitnu službu.

“Policija je obavila uviđaj na licu mesta i utvrđuje okolnosti koje su dovele do nezgode. Svo troje putnika brzo je prebačeno u bolnicu na pregled”, potvrđeno je u Policijskoj upravi Kikinda.

Roditelji sa bebom sletjeli autom u kanal

autor:centralniportal.ba foto:AMSS

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.