SVE O SNIMKU DJEVOJČICE IZ BEČA KOJA PODSJEĆA NA MALU DANKU Srbin u Austriji alarmirao policiju: Gdje je snimljen i zašto je emitovan u javnost

SVE O SNIMKU DJEVOJČICE IZ BEČA KOJA PODSJEĆA NA MALU DANKU Srbin u Austriji alarmirao policiju: Gdje je snimljen i zašto je emitovan u javnost

Srbin u Austriji alarmirao policiju.

Ekskluzivni snimak djevojčice koja podsjeća na nestalu Danku Ilić iz Banjskog polja koju je objavio portal iz Srbije nastao je na tramvajskoj stanici u centru Beču, a njega je zabiležio Srbin koji živi u austrijskoj prestonici.

Informer se odlučio da emitije snimak i na televiziji i na portalu, jer su dobili pouzdane informacije da je snimak proslijeđen i srpskoj policiji i da policija intezivno analizira ovaj video i svaki i najsitniji detalj.

– Snimak je nastao na tramvajskoj stanici u centru Beču, a Informeru ga je proslijedio naš čovjek koji živi tamo. Kako nam je ispričao, on je pokušao da razgovara sa dvije žene koje se vide na snimku, ali one ne govore ni engleski ni njemački, već samo rumunski. Sa druge strane, nije bilo osnova ni da kontaktira policiju samo na osnovu toga što dijete podsjeća na nestalu Danku – rekao je glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević uključujući se uživo u prvi Kolegijum Informer televizije.

Kako je on objasnio, autora snimka iz centra Beča ne zanimaju ni klikovi ni šerovi ni društvene mreže, već je snimak proslijedio i policiji.

– Sve će biti provjereno, pokrenuta je i neka vrsta međunarodne saradnje, naša policija aktivno sarađujemo sa policijama u regionu – dodao je Vučićević.

autor:http://aloonline.ba

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.